flytta utomlands

Något jag och Marcus har bestämt är att någongång ska vi bo i New York! Det är ju jättesvårt att flytta dit och tro att man ska kunna jobba och skaffa lägenhet. Men som dom flesta kanske vet får man bo där i max 3 månader (man får inte jobba eller något sånt) och sen åka hem. Så vi har tänkt att hyra en lägenhet i typ 2-3 månader och innan bara spara massa pengar och sen bara göra vad vi vill där. 3 Månader är ändå jäkligt lång tid, tänkt det känns som vi bott här länge men det är bara 6 månader. Älskar New York. 
 

september

Har vart dålig på att skriva något, men har mest jobbat och typ varit hemma, eve har sovit här några dagar och vi åt en rejäl frukost och hade tv programsmaraton, fikat massor bland annat på snickarbacken 7 m.m. 😝


perfekt present till mamma

inlägget i samarbete med täckkjol.se
Något som jag tycker är svårt är att köpa presenter till föräldrar. Iallafall när dom aldrig kan säga vad dom önskar sig så man vet ungefär vad dom vill ha, det är inte lika roligt att bara köpa något som kanske inte ens kommer komma till användning.. Men något jag vet att min mamma skulle vilja ha är en täckkjol! Det har hon använt så länge jag kan minnas under vintern och det är ju ganska lång vinter med många minusgrader hemma i Östersund.
 
täckkjol.se så är det massvis med olika täckkjolar samlade från olika hemsidor på ett ställe. Då blir det enklare att hitta och se vilket utbud som finns att välja på. Det finns både vanliga klassiska ofodrade, som jag vet att mamma använder ;-) men också lite varmare som är fodrade och massa andra kjolar i olika färger. Så det är ett perfekt presenttips till t.ex. en mamma eller någon annan som är frusen av sig :)
 

Grillkväll

Igår var det grillkväll med kollegorna på Nilson group. Det var mysigt och roligt, men det känns verkligen att hösten börjar komma när det är runt 12 grader på kvällen. 🍃🍂🍁