2017 so far

tänkt att det bara är 3 månader kvar av 2017. Det har gått så himla fort, men jag tänkte skriva ihop en liten samanfattning av årets första månader. i januari bokade vi en resa till London, jag var så sjukt less på det mesta just då, speciellt mitt jobb, Marcus hade inget studiebidrag och fick inget svar på jobb han sökte osv. Men i London hade vi det härligt och gjorde det vi är bäst på, åt, shoppade, gick flera mil om dagen och hade det roligt. 
Februari gick allt så fort, vi blev erbjuden lägenhet här i Vaxholm, Marcus fick jobb i samma veva så då var det bara att sälja lägenheten och flytta. Packning, visningar och fullt upp i hela februari. Vi passade på att träffa alla lite extra innan flytten också. Vi var nere i Stockholm och jag var på olika arbetsintervjuer och blev erbjuden flera jobb men valde tyvär fel men som tur var löste sig det när jag väl kände att jag inte ville jobba kvar längre. 
mars var det dags för flytt.  Nästan alla möbler var sålda så allt annat skulle gå med i ett stort lass. Som tur var fick vi hjälp av Anna-karin och Mathias och det gick superbra med både flytt och att ha speciellt Findus i bilen så länge. Vi gjorde verkligen Stockholm första tiden, shoppade, var på IKEA flera gånger, åkte runt överallt och upptäckte nya ställen. Jobbade i typ 10 dagar på ICA (blä) och samma dag som jag bestämde att jag skulle söka nytt jobb så träffade jag min nuvarande chef och sa upp mig. Det var nog den varmaste mars månad jag haft i Sverige också. 
 
 
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback