Tjäna pengar på din blogg!

 
inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers

Jag har testat hur mycket olika hemsidor som helst hur man egentligen kan tjäna pengar på sin blogg! För er som följt min blogg länge så kanske vissa minns att jag brukade tipsa mycket om det för flera år sen. Jag har både testat att skriva inlägg, affiliate dvs tjäna pengar på klick via en länk, sälj via en länk, annonsplatser i bloggen med mera. Det är ju säkert väldigt enkelt om man har en riktigt stor blogg och mycket följare. Men det finns ju väldigt mycket sätt att tjäna pengar på att blogga även om man har en lite mindre blogg. 
 
Det som jag tycker är svårast är att hitta samarbetspartners där man faktiskt tjänar pengar "lagligt" där både skatt dras från summan man tjänat in och att båda är överens om att man märker ut inlägget som reklam/i samarbete med osv. Många vill ju att sponsrade inlägg ska vara naturliga och tycker då att man inte ska märka ut inlägget som sponsrat. Det ska man absolut inte lyssna på :-)
 
För några månader sedan blev jag medlem på Interlaced Influencers nya marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten. Man får direkt pengarna utbetalda till sitt bankkonto efter avslutat och godkänt inlägg. Det är väldigt smidigt och man har pengarna på sitt bankkonto efter max ett par dagar. Det finns många roliga och bra företag som man kan välja att samarbeta med. Det finns massor med företag som är nya för mig men också många som man hört talas som via många andra stora influencers t.ex. Party Kungen. 
 
 
Exempel på olika företag man kan ansöka att samarbeta med kan se ut:
 
 Man får olika prisförslag på olika hemsidor, sen är det kanske inte alltid att företaget vill samarbeta med just dig denna gång eller kanske väljer att erbjuda ett lägre prisförslag. Då får man avgöra ifall att man tycker det verkar som en bra idé och tacka ja eller om man vill avvakta och tacka nej. :-) 
 
 
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback