små detaljer gör stor skillnad

inlägget i samarbete med pixers.se

I vår lägenhet så är verkligen alla väggar helt vita! Även inredning såsom köket, inbyggda garderober och mycket av våra möbler är i vitt och det kan lätt bli väldigt "kalt" och opersonligt på något vis. Om man inte har rätta dekorationerna att bryta av med så känns det inte som ett hem och blir väldigt tråkigt.(Tycker jag.)
 
Pixers hemsida finns det massor med olika sorters tavlor, dekorer och posters, det finns även fototapeter och vanliga tapeter. Jag har funderat på att skaffa någon slags tavelvägg i vardagsrummet ovanför soffan, bara det kan ju göra så att hela rummet får en helt annan känsla. Jag tycker att det är snyggt att matcha olika färger och olika slags bilder i tavlorna för att bryta av ett annars väldigt vitt rum. Eller typ byta färg på väggen där sängen står i någon riktigt färgad och mönstrad tapet, när allt annat är enfärgat.
 

Kolla bara hur snyggt det blir med att bryta av med en färgad vägg eller en vägg med olika posters och dekorer m.m. Man kan till och med byta ut den vita färgen på en dörr i ett barnrum, det har jag inte ens tänkt på! Ser ju så fint ut. :-) Jag blev lite sugen på att gå all in på julpyntet snart efter julgransbilderna med en julig tapet i bakgrunden. Just sånnahär inspo bilder kan jag sitta och kolla på hur mycket som helst. Bilderna kommer ifrån pixers hemsida.
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback