lägenhetsvisning och FLYTT!

Ibland händer saker verkligen snabbt! Imorgon flyttar vi hem till ÖSTERSUND.
 
Nejdå det ska vi inte göra. :p Men iallafall jag brukar söka lite mer centrala lägenheter eller lägenheter som ligger i typ Täby men som oftast har billigare hyra.Om man har riktigt tur så lyckas man få en lägenhet utan kötid, som vi fick här i Vaxholm. Dock så trivs inte någon av oss att bo i Vaxholm när vi betalar närmare 9000:- för vår lägenhet och det ligger såpass långt bort från allt. Marcus pendlar ju 2-2.5 timmar om dagen till jobbet och det går åt mycket bensinpengar för mig.
 
Så igår blev vi inbjuda på visning av en 2a i centrala Sundbyberg och imorgon skriver vi på kontrakt! ca 6000:- i hyra. Det "värsta" är att om man tackade ja så är inflytt redan imorgon, så jag vet ju vad vi ska göra i helgen, tur att jag är ledig i 3 dagar nu.... haha! Nu har marcus 10 minuter till jobbet i stan och jag har 1 mil närmare till mitt jobb. Man kan liksom gå och cykla in till centrala Stockholm hemifrån oss. Det är ca 6km. Nu är det 3.5 mil. Wiho! Det var väl inte så svårt att få lägenhet i den här stan ;-) 
Längtar efter at börja inreda här! Lägenheten är inte alls lika fräsh som den vi bor i nu, men jag gillar lite äldre charm med högt i tak och sen är ju läge/pris mycket bättre också.

Kommentarer
beatrice

Åh vad kul för er! Jag förstår att du längtar till att få börja inreda! Vi ska också flytta och flytten börjar nästa vecka :D

2017-11-16 @ 22:18:52
URL: http://nouw.com/beatricenyman
Anonym

Ja tänk va kul det hade varit om ni skulle flytta till Östersund Kram Mor

2017-11-17 @ 10:50:25

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback