Testat nyheter från Santa Maria

(null)
Jag fick testa lite nytt i samarbete med buzzador/santa Maria. En "kryddpåse" så man enkelt kan pickla rödlök och gurka, det blev faktiskt gott. Deras nya chipotle dressing var också god och passade till picklade grönsakerna. Sen fick jag ett burgar-kit som jag inte har hunnit testa än. Älskar att testa nya smaker 😝

Tjäna pengar på din blogg!

 
inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers

Jag har testat hur mycket olika hemsidor som helst hur man egentligen kan tjäna pengar på sin blogg! För er som följt min blogg länge så kanske vissa minns att jag brukade tipsa mycket om det för flera år sen. Jag har både testat att skriva inlägg, affiliate dvs tjäna pengar på klick via en länk, sälj via en länk, annonsplatser i bloggen med mera. Det är ju säkert väldigt enkelt om man har en riktigt stor blogg och mycket följare. Men det finns ju väldigt mycket sätt att tjäna pengar på att blogga även om man har en lite mindre blogg. 
 
Det som jag tycker är svårast är att hitta samarbetspartners där man faktiskt tjänar pengar "lagligt" där både skatt dras från summan man tjänat in och att båda är överens om att man märker ut inlägget som reklam/i samarbete med osv. Många vill ju att sponsrade inlägg ska vara naturliga och tycker då att man inte ska märka ut inlägget som sponsrat. Det ska man absolut inte lyssna på :-)
 
För några månader sedan blev jag medlem på Interlaced Influencers nya marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten. Man får direkt pengarna utbetalda till sitt bankkonto efter avslutat och godkänt inlägg. Det är väldigt smidigt och man har pengarna på sitt bankkonto efter max ett par dagar. Det finns många roliga och bra företag som man kan välja att samarbeta med. Det finns massor med företag som är nya för mig men också många som man hört talas som via många andra stora influencers t.ex. Party Kungen. 
 
 
Exempel på olika företag man kan ansöka att samarbeta med kan se ut:
 
 Man får olika prisförslag på olika hemsidor, sen är det kanske inte alltid att företaget vill samarbeta med just dig denna gång eller kanske väljer att erbjuda ett lägre prisförslag. Då får man avgöra ifall att man tycker det verkar som en bra idé och tacka ja eller om man vill avvakta och tacka nej. :-) 
 
 
 

nya läggan

Jahapp dags för flytt! Idag har vi fått nycklarna och här är lite bilder. Svårt att visa innan möblerna är på plats men det kommer :-)
Hallen 
tvrummet
 
köket
"sovrummet"

lägenhetsvisning och FLYTT!

Ibland händer saker verkligen snabbt! Imorgon flyttar vi hem till ÖSTERSUND.
 
Nejdå det ska vi inte göra. :p Men iallafall jag brukar söka lite mer centrala lägenheter eller lägenheter som ligger i typ Täby men som oftast har billigare hyra.Om man har riktigt tur så lyckas man få en lägenhet utan kötid, som vi fick här i Vaxholm. Dock så trivs inte någon av oss att bo i Vaxholm när vi betalar närmare 9000:- för vår lägenhet och det ligger såpass långt bort från allt. Marcus pendlar ju 2-2.5 timmar om dagen till jobbet och det går åt mycket bensinpengar för mig.
 
Så igår blev vi inbjuda på visning av en 2a i centrala Sundbyberg och imorgon skriver vi på kontrakt! ca 6000:- i hyra. Det "värsta" är att om man tackade ja så är inflytt redan imorgon, så jag vet ju vad vi ska göra i helgen, tur att jag är ledig i 3 dagar nu.... haha! Nu har marcus 10 minuter till jobbet i stan och jag har 1 mil närmare till mitt jobb. Man kan liksom gå och cykla in till centrala Stockholm hemifrån oss. Det är ca 6km. Nu är det 3.5 mil. Wiho! Det var väl inte så svårt att få lägenhet i den här stan ;-) 
Längtar efter at börja inreda här! Lägenheten är inte alls lika fräsh som den vi bor i nu, men jag gillar lite äldre charm med högt i tak och sen är ju läge/pris mycket bättre också.

Zeta krossade tomater

(null)

(null)

(null)
Jag fick hem några brukar med zetas tomater och tomatsås från buzzador. Har hittills hunnit testat krossade tomater i lasagne och det blev supergott. 😄


små detaljer gör stor skillnad

inlägget i samarbete med pixers.se

I vår lägenhet så är verkligen alla väggar helt vita! Även inredning såsom köket, inbyggda garderober och mycket av våra möbler är i vitt och det kan lätt bli väldigt "kalt" och opersonligt på något vis. Om man inte har rätta dekorationerna att bryta av med så känns det inte som ett hem och blir väldigt tråkigt.(Tycker jag.)
 
Pixers hemsida finns det massor med olika sorters tavlor, dekorer och posters, det finns även fototapeter och vanliga tapeter. Jag har funderat på att skaffa någon slags tavelvägg i vardagsrummet ovanför soffan, bara det kan ju göra så att hela rummet får en helt annan känsla. Jag tycker att det är snyggt att matcha olika färger och olika slags bilder i tavlorna för att bryta av ett annars väldigt vitt rum. Eller typ byta färg på väggen där sängen står i någon riktigt färgad och mönstrad tapet, när allt annat är enfärgat.
 

Kolla bara hur snyggt det blir med att bryta av med en färgad vägg eller en vägg med olika posters och dekorer m.m. Man kan till och med byta ut den vita färgen på en dörr i ett barnrum, det har jag inte ens tänkt på! Ser ju så fint ut. :-) Jag blev lite sugen på att gå all in på julpyntet snart efter julgransbilderna med en julig tapet i bakgrunden. Just sånnahär inspo bilder kan jag sitta och kolla på hur mycket som helst. Bilderna kommer ifrån pixers hemsida.
 

Barrels

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I måndags mötte jag upp eve i stan och vi åt burgare på barrels, handlade lite och tog en promenad till söder. Mysigt ❣️visst var det fina höstbilder längst upp, älskar den gatan. Det påminner typ om utomlands, det ligger vid tekniska på Östermalm där min buss stannar. Där vill jag bo. 😜