mysigt med eldstad

Eldstadsbutiken är en ny webbutik som levererar skorstensfria eldstäder till hela Europa. Sidan skapades i början på 2017 och har som mål att distribuera ut en massa trevliga eldstäder till en massa olika kunder. Hos Eldstadsbutiken hittar ni flera olika kaminer, några som kan placeras på vägg, bord eller golv. De har också några enstaka modeller som är skapade för utomhusbruk. Det som skiljer Eldstadsbutiken mot många andra butiker är att de har ett stort utbud av skorstensfria kaminer, vilket många andra butiker inte har ett lika stort utbud av. 
Alla kaminer som finns hos Eldstadsbutiken drivs på bioetanol och kan även kallas för etanolkaminer. Internationellt sett har etanolkaminer fått namnet ”the enviromental friendly fireplaces” då de enda biprodukterna som skapas vid förbränning av bioetanol är koldioxid och vatten. Ni slipper rök, lukt och sot samt att ni inte behöver städa brännaren då alkoholen fixar detta åt er. 
 
 
Den stora fördelen med en etanolkamin är att de inte behöver någon skorsten, ni slipper en massa kostnader, ansökningar om tillstånd och med mera. Vanligtvis byggs en etanolkamin inte in i en lägenhet eller hus så att de följer med vid försäljning vilket en braskamin gör. 
Deras kaminer varierar mycket i storlek då några väger cirka 45 kg medans andra bara väger 5 kg. Det är viktigt att ni väljer en kamin i rätt storlek för ert rum för att få ut det mesta utav den. På ett rum på cirka 20-40 kvm rekommenderar vi en kamin som har en effekt över 2 kW för att ni skall känna av en skillnad i temperatur. Ni skall inte försöka att använda en etanolkamin som primär värmekälla då detta kan kosta väldigt mycket och bli kallt i ert hus. Men det går hur bra som helst att använda dem som en sekundär värmekälla.
 
Det är alltid trevligt med kaminer då de hr motsatt effekt som en TV, de skapar samtalsämnen och gör folk sociala och glada. 
Hos Eldstadsbutiken råder fri frakt på alla kaminer till hela Europa samt 30 dagars öppet köp. Alla kaminer levereras med PostNord och leveranstiden är cirka 6-10 vardagar. De erbjuder 12 månaders garanti på alla sina produkter för att ni som kunder skall känna er helt nöjda. 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback