köpa matbord och stolar till nya lägenheten

Vi har verkligen sålt bort mycket saker nu för att få plats i ett enda stort släp när vi flyttar. Dom enda stora grejerna vi har kvar är soffan, sängen, tvn och typ nattduksborden sen är det bara smågrejer som mycket får plats i massa flyttkartonger och sopsäckar. 
 
När vi väl kommer fram så blir det ju till att handla ny inredning, det kommer bli kul och det kommer bli roligt att visa hur vi bor och hur det kommer se ut när vi har nya fina möbler. :-) Det första vi ska köpa blir nog ett matbord och stolar. Men det är ganska svårt att veta vad vi vill ha, man vill ju ha något som man inte ledsnar på så fort så man kan ha det länge. Jag ångrar verkligen det vi köpte för flera år sen som vi nu sålt bort, det var ett ganska mörkt bord med svarta skinnstolar. Nu vill jag att det iallfall vara ljust, kanske vitt bord, vita stolar men med någon liten detalj på dom bara. 
 
Vi har även kollat på klassiska pinnstolar på pinnstol.nu och det är också ett alternativ om man vill ha något klassiskt som alltid funkar. Där finns det även många olika varianter av bord och matgrupper så det kanske blir därifrån vi beställer något. :-) Här är några av mina favoriter från hemsidan som jag kan tänka mig ha:
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback