Summerburst

Skriv inläggstext 

Bilder från ett regnigt summerburst. Det började regna, åska och blixtra direkt när vi tagit oss in i området. 😂 men det var roligt och marcus har fått en crush på Justin Bieber sen dess 👌😂💕


Älskar mina jobb

Har aldrig trivts så bra på mina jobb som jag gör nu. Jag är ju mest på Åhléns, där är det typ som jag har min egna butik med mycket eget ansvar. Eftersom jag är anställd av Dk company så har jag hand om 4 märken helt själv och ska se till att det funkar bra. Jag beställer varor, har hand om budget, planerar hur alla ytor ska se ut med att skylta om och allt såntdär, det är så himla fritt och kul samtidigt som jag jobbar med dom som är anställda som vanligt på Åhléns mode. Sen är det roligt att hoppa in typ 6-7 dagar i månaden på skobutikerna för att byta lite miljö, träffa andra kollegor och sälja som en galning. 😅 Är verkligen glad att vi vågade flytta och testa något nytt.


Jag börjar ju oftast efter 12 och vaknar runt 7 och har flera timmar på mig att göra vad som helst på morgonen, så skönt. 


Ankbesök

Skriv inläggstext 

Senaste tiden har jag jobbat ganska mycket, men i helgen och idag har jag varit ledig. Förra veckan var vi på heron och gick på nya baywatch, även fast den bion ligger på andra sidan stab är det roligt att åka dit. Det måste vara den största bion i Stockholm.

Sen har vi åkt mycket och varit ute och gått, fikat och sådär. Det har varit ganska tråkigt väder tills idag. Vi började med frukost vid stranden som vi brukar åka till och satt där i några timmar och solade. Sen  har vi varit i stan, solat på balkongen och storstädat. 💕