Bo på hotell i Småland


inlägget i samarbete med eksjostadshotell.se


snow, winter, and nature-bild

Jag och Marcus åkte ju till Sundsvall nu på nyår och sov där på hotell över en natt. Det har vi nästan aldrig gjort förut, alltså bott på hotell i Sverige bara över en natt eller så för att hitta på något. Men nu ska vi eller ja jag iallafall börja följa mitt "nyårslöfte" som är att ta vara på dagarna när jag väl är ledig, och dessutom ta vara på dagarna efter jobbet också. Det är ju så livet kommer se ut och jag måste bli bättre på att göra mer roliga saker för att inte tycka allt känns tråkigt. 

dubbel_standardskidspår5

På tal om hotell i Sverige så skulle jag kunna tänka mig att åka till Småland och bo på ett mysigt hotell där. Jag har aldrig varit i Småland förut men nu när jag kikat på Eksjostadshotell.se så skulle jag tycka att det vore roligt att boka t.ex. deras skidpaket nu i vinter. Det finns även andra paketerbjudanden, man kan ju även boka ett vanligt weekend paket om man inte vill åka skidor när man är där. Det finns även ett lyxigare bröllopspaket eller om man vill se Joe Labero så finns det ett paket där man får biljetter till hans show på Olsbergs Arena i April.  Men just "skidpaketet" som jag kan tänka mig i vinter så är man där exempelvis från lördag till söndag och ingår:

I paketet ingår:

  • Del i dubbelrum på hotellet
  • Kaffe & fralla vid ankomst
  • Spårkort för 2 dagar
  • Fri tillgång till vår relax & träningslokal
  • 2-rätters middag ex dryck
  • Frukostbuffé

Det skulle inte vara helt fel att åka skidor hela dagarna, gå på spa, äta god mat och bo i ett mysigt hotellrum. Jag visste inte ens att det fanns en skidbacke där före jag såg det på hotellets hemsida, jag har ju mest bara åkt skidor runt om här i Jämtland innan. Är det någon av er som bott på hotell i Småland förut? 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback