vill till Barcelona


inlägget är i samarbete med barceloneta

 

Nu vill jag bara ha sommar, värme och sol! Tänkt att det är blir första sommaren som jag och Marcus inte bor hemma i Östersund längre, känns så himla konstigt och spännande. Så vi lär ju ha en varmare och kanske lite längre sommar än vad vi är vana med iallafall, lyxigt.

När vi var i London så bestämde vi oss för att nästa gång vi åker utomlands då måste det vara ett riktigt varmt land! Men eftersom vi både vill ha sol och bad, det ska vara strandnära och finnas sandstrand, gärna "storstad" med shopping, mycket olika resturanger och cafeér osv.. Så har vi bestämt oss för att det blir Barcelona nästa gång vi åker någonstans!

beach, sky, and sea-bildfood, girl, and sea-bildstyle, city, and summer-bildcity, architecture, and travel-bild

Där finns det verkligen allt känns det som. Jag har både fått höra det från kollegor och vänner som varit där, vissa åker dit för sol och bad, andra har åkt dit för att upptäcka staden. Vi åker dit för att sola och bada hela dagarna och upptäcka staden och allt på kvällarna. Sen har jag läst mycket på Barceloneta för där finns all info om Barcelona man kan behöva. Både om boende, resturanger, vad man kan uppleva m.m. Någon av er som varit i Barcelona och kan rekomendera staden? :-)


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback