Rensar

Nu är det inte länge kvar innan vi flyttar alltså. Idag har vi förutom att träffa mamma och mina små älsklingar, rensat och sålt massa grejer vi knte ska ha kvar. Totalt har vi sålt för 3700kr och än är inte allt upplagt. Kommer bli skönt att få bort sånt som man inte vill ha och kunna inreda med sakerna man gillar. Längtar tills vi ska fixa på balkongen också. 😄
Jag fick jobb!

Jag var på några intervjuer igår när vi var i Stockholm och jag blev faktiskt erbjuden några jobb direkt, haha. Men jag valde på att gå på den som var mest timmar och när vi flyttat ner kommer jag börja jobba heltid på ICA. 😄känns superskönt att vi båda kommer ha heltidsjobb, en egen lägenhet och nu har buden börjat gå upp på lägenheten här också. 🌸


3 veckor

Om prick 3 veckor bor jag och Marcus i Stockholm!! Har lite mer än 2 veckor kvar på jobbet nu också. Sitter just nu i bilen påväg ner till Stockholm, imorgon ska vi fixa klart lite grejer och vi får äntligen se lite vart vi ska bo. 😍 vi har iallfall fått bud på lägenheten och såhär har det sett ut när vi haft visning och Bobby och Findus inte kan vara inne.


söka jobb

Tänkt att nu är det lite mer än 3 veckor kvar tills jag och Marcus flyttar! Till en helt ny stad som ligger 60 mil bort. Känns jättebra att Marcus redan har fått jobb även fast vi inte ens har flyttat ner än, då har vi ju iallafall en inkomst från dag 1. Jag har börjat sökt jobb och har faktiskt lite intervjuer inbokade framöver, så det kommer bli spännande. Undra vad/vart jag kommer att jobba, hur våran nya lägenhet kommer att se ut och hur vårat liv kommer se ut om typ ett halvår när vi väl ”bott in oss”riktigt.

När jag söker jobb så brukar jag oftast först tänka ut alla ställen jag vill jobba på, typ om det ligger nära där jag bor så kollar jag vilka butiker som ligger nära osv. Så går jag in på deras egna hemsidor och kollar om dom har något ledigt jobb, kanske skickar in en spontanansökan och hoppas på att dom ska höra av sig ändå. Annars brukar jag kolla på lediga jobb hos careerbuilder och då är det bara att skriva in ”butik” (jag som helst vill jobba i butik) och sen vilket län eller kommun man söker i. Det finns verkligen mycket att välja på, speciellt när man söker i Stockholm jämfört med Östersunds lilla plutt utbud av jobb. Så det är ett tips om man vill slippa gå igenom alla företags egna hemsidor där dom lagt ut lediga jobb, så samlas massa jobb på ett och samma ställe.

 

Men vi får se om jag måste fortsätta söka eller om jag blir erbjuden något av intervjuerna jag ska på om ett tag. :-)


Mums

förra helgen åt nästan hela släckten middag hos Pelle. Det var supergod mat som hans tjej gjort själv, till och med räkchipsen. 😳skulle kunna äta sån mat varje dag utan att ledsna. Mums.


Städkaos

Idag är jag ledig och vi har visning på lägenheten ikväll! Så nu är de bara att städa och så passar vi på att packa ner sånt vi ändå inte ska använda. Hoppas på att vi får lnågra bud. 😍


lämna bobby på hunddagis eller pensionat

 

Tänk att det knappt är 4 veckor tills jag och Marcus flyttar nu! Det är till och med ännu mindre tills jag har min sista dag på jobbet. Känns sjukt, läskigt men samtidigt väldigt spännande och roligt. Nu när vi båda förhoppningsvis kommer att ha jobb så har vi bara ett bekymmer dom dagarna vi jobbar samma tid och blir borta hemifrån länge. Då har vi ingen som kan gå hem på lunchen och vara med Bobby. Nu har jag 2 minuter till jobbet och marcus har pluggat och varit hemma hela dagarna i äver 1 år. Sen när vi flyttat kanske jag kommer ha minst 1 mil till jobbet och Marcus har 2-3 mil hem, då är det omöjligt att hinna hem och dessutom tycker jag en hund ska ha sällskap på dagarna, inte sitta hemma ensam med en promenad bara.

 Ett alternativ till dom dagarna det verkligen kommer att krisa för oss så går det alltid att lämna Bobby på hundpensionat, om man inte känner någon som vill vara med han under dagen såklart. Jag har kollat runt på olika hundpensionat i Stockholm och det finns faktiskt nära där vi kommer att bo och där jag kanske kommer att jobba. (Täby.) Så det är ju helt perfekt att lämna Bobby där när jag åker på jobbet och så kan Marcus hämta när han är påväg hem igen. Plus att dom även har kloklippning m.m. på plats om man vill att dom ska göra det. Är det någon av er som lämnat er hund på hundpensionat? :)

lite london

 
 
största pizzan ;p
 
 

vi säljer lägenheten!

Nu är min och Marcus lägenhet ute till försäljning. Så om ni känner någon som vill ha en ljus,stor 2a mitt i stan men på en väldigt lugn gata så dela gärna. :) -->Här är den<--- mer bilder finns i anonsen.
Vardagsrum
Vy mot matplatsKökHallVardagsrumSovrumSovrumBadrum

Vårkänsla i London

Skriv inläggstext 


Firar

Idag har vi firat efter en vecka där Marcus fått heltidsjobb som elektriker i Stockholm och att vi fått ett förstahandskontrakt på lägenheten i Vaxholm. En helt nyrenoverad lägenhet vid havet. Det kommer bli så bra.🌸


vill till Barcelona


inlägget är i samarbete med barceloneta

 

Nu vill jag bara ha sommar, värme och sol! Tänkt att det är blir första sommaren som jag och Marcus inte bor hemma i Östersund längre, känns så himla konstigt och spännande. Så vi lär ju ha en varmare och kanske lite längre sommar än vad vi är vana med iallafall, lyxigt.

När vi var i London så bestämde vi oss för att nästa gång vi åker utomlands då måste det vara ett riktigt varmt land! Men eftersom vi både vill ha sol och bad, det ska vara strandnära och finnas sandstrand, gärna "storstad" med shopping, mycket olika resturanger och cafeér osv.. Så har vi bestämt oss för att det blir Barcelona nästa gång vi åker någonstans!

beach, sky, and sea-bildfood, girl, and sea-bildstyle, city, and summer-bildcity, architecture, and travel-bild

Där finns det verkligen allt känns det som. Jag har både fått höra det från kollegor och vänner som varit där, vissa åker dit för sol och bad, andra har åkt dit för att upptäcka staden. Vi åker dit för att sola och bada hela dagarna och upptäcka staden och allt på kvällarna. Sen har jag läst mycket på Barceloneta för där finns all info om Barcelona man kan behöva. Både om boende, resturanger, vad man kan uppleva m.m. Någon av er som varit i Barcelona och kan rekomendera staden? :-)


Hej Stockholm

Japp den 16 mars säger jag och Marcus hejdå till Östersund och flyttar in i vår nya lägenhet på Vaxholm. Tänkt att under 12 timmar hade vi både sökt lägenhet för att direkt få ett förstahandskontrakt. Sjukt men jag tror det är ödet, hur många andra får ett förstahandskontrakt sådär på en gång annars? Resten av 2017 blir spännande. 🙊


ett stort steg

Den här veckan har det verkligen gått från 0 till 100 eller vad man ska säga, men nu när allt verkligen är bekräftat och jag har gjort lite grejer som ska göras så kommer jag berätta det här. Så länge kommer lite bilder från London igen. 
 
 
 

Ojdå

Jag har inte skrivit något på superlänge men känns som jag har 1000 saker i huvet just nu. Men jag ska börja skriva lite oftare och kommer ladda upp lite bilder från London nu framöver, där vi hade jätteroligt. Här är lite bilder från dit resan och första dagen där. Vi hade varit vaken i sen fredag morgon och bilderna är från lördag på dagen, konstigt att jag var så pigg ändå.