julshopping

 
 
 

Igår efter Marcus slutat jobba åkte jag in till stan och vi gick runt på stan i flera timmar. Vi båda var helt slut när vi väl åkte hem(jag skulle dessutom äta julbord med jobbet vid 21 tiden), det är så mycket folk överallt nu innan jul men det är ändå lite mysigt ändå. Tänk att det redan är julafton på söndag?! Snart har ju vi bott här i ett år också, sjukt.

Söndag

(null)

(null)

(null)


julstämning

Vintern kom till Stockholm i några dagar, Bobby tyckte det var kul. Nu är det mest grått men mysigt med all belysning som är överallt.
 
 

älskar Sundbyberg ❤

Till alla er som inte kan Stockholm så bra, så kan jag verkligen tipsa om Sundbyberg.Om man har tur att få välja en lägenhet här eller flytta hit så tveka inte. Nu har jag verkligen upptäckt en helt ny favvoplats sen vi flyttade hit. Trivs så bra här, det är som en liten stad med massor av resturanger och cafeer, finns även butiker och riktigt nära till allt. 10 min med tunnelbana och pendeltåg till Stockholm C t, det går även bussar samt spårvagnar runt om i Solna C. Gränsen till Solna är 2-3 minuters promenadavstånd och det är knappt 2 km till Mall Of Scandinavia. Längtar tills våren när man kan börja cykla överallt, det är ca 2 km till Bromma blocks(också ett köpcentrum) och dit kan vi ta en promenad med Bobby och han får följa med in i alla butiker där. :) Det finns även mycket mysiga promenadställen om man inte vill gå inne i Sundbyberg C, t.ex. Lötsjön som vi gick runt imorse innan jag skulle åka på jobbet, det påminner nästan om en mini central park med ett mysigt café intill. ❤