bra rabattkoder på leksaker

inlägget är i samarbete med rabattkod-leksaker.se

Som ni vet så har jag ju bara väldigt små syskon, om man jämför mig med som är 23 år och den minsta lilla plutten har nyss fyllt 1 år. Sen har jag ju 3 till också. Jag tycker alltid att det är så himla svårt att veta vad man ska köpa i födelsedagspresent och när man väl har hittat det dom önskar, så är det dags för julklappar igen! Det bästa och enklaste är egentligen bara att fråga vad dom vill ha och leta upp det på internet istället. Det är snabbt och smidigt. 
 
Det som jag tycker är bra med att handla på internet är att det oftast är billigt, det går att hitta billiga leksaker och det alltid går att hitta olika rabattkoder. Som i det här fallet så finns det mycket olika rabattkoder på leksaker faktiskt. Jag hittade en bra lekmer rabattkod som man tjänar in om man ska handla lite dyrare leksaker och så fanns det en bra bamba rabattkod just nu om man ska köpa lego. :-) 
 
 

stockholmslivet

Jag har inte uppdaterat här på ett tag. Men vi har börjat jobba igen efter lilla semestern, för första gången har jag ingen söndagsångest innan jag ska börja jobba. Älskar mitt jobb ❤ Tiden går alltid så fort och det känns som jag är där 2-3 timmar och sen är dagen slut. Jag är verkligen glad att vi flyttade hit, men när jag väl har bestämt att något ska hända så brukar det bli så förr eller senare. :) Nu ska jag göra mig iordning för att åka in och hjälpa till på en butik inne i stan idag. Bilder från när jag mötte upp Marcus för någon dag sen efter han slutat jobba. Ledsnar aldrig på Vapiano.
 

kärleksnästet böda sand

Vi hyrde en stuga på Öland som hette "kärleksnästet" hur mysigt läge som helst, första bilden är precis vid stugan så det är verkligen alldeles vid havet. Finns bara 3 stugor där totalt så man är helt själv men ändå nära till allt annat. Minus att det inte finns el i stugorna, men lie mysigt att få tända massa ljus på kvällarna istället för lampor.
 

Öland

Några mobilbilder från Öland. Bättre bilder kommer senare ☀️☀️ Vi har bott i en liten stuga utan el eller vatten, riktiga campare har vi varit. 😂 Borta bra men skönt att komma hem till 2000 talet igen. 😜


Mobilbilder

Bilder från på mat senaste tiden 😂 sushi på kungshallen, eve och Linnea kom på besök förra veckan en natt, våfflor på mall of scandinavia, dagens middag med momma och moffa, födelsedagsfrukosten igår 😋


momma och moffa på besök

igår kom momma och moffa hit och ska vara här några dagar. vi har bland annat gått på lite promenader, till hamnen och till stranden som ligger nedanför oss. =)
 

rindöfärjan

Igår var åkte vi iväg och kollade lite på olika ställen, bland annat till Saltsjöbaden m.m. Typiskt att det blev helt grått väder när vi åkte iväg och när vi kom hem började det spöregna. Från Vaxholm kan man ta 2 färjor, en till Rindö och sen en till Gustavsberg (typ) så då är det ganska nära om man vill till Nacka, Solsidan och dom ställena. 
 

Strandhäng i Täby

Idag var det sol när jag vaknade så efter frukost åkte vi iväg till en liten sjö ungefär i Täby och badade! Första gången som jag simmade i år, så skönt. :D Men det var verkligen liten strand och sjukt mycket folk. Men mysigt ändå. 

 
 
 
 
 
 
 

Roligt att inreda hemma


 samarbete med azdesign.se

 

Nu under sommaren så tycker jag att det är extra roligt att kolla på möbler, inredning och annat småplock till hemmet. Framförallt så är det roligt att inreda ute på balkongen, vi har ju inte ens fixat färdigt där än. Men det är ju så himla svårt att bestämma vad man vill ha, hur det ska se ut och vilken stil man ska ha. Jag gillar ju när det är lite sammanhängande med allt annat i hemmet. Vi har ju lyckats hitta köksbord och stolar som jag är nöjd med till köket, men saker man tycker är snyggt nu kommer jag antagligen inte tycka är snyggt efter typ 1 år eller mer. Smaken ändras ju hela tiden, iallafall för mig. :-) Jag kollade på bland annat balkongmöbler på www.azdesign.se och där hittade jag faktiskt rätt stil på hur jag vill att vår balkong ska se ut. + Massor av fina gröna växter, dynor, filtar och ljus. Det skulle ju bli hur mysigt som helst.

 

Sen har jag sett lite annat som finns på deras hemsida också, bland annat massor av olika kontorsmöbler samt att det är en bra hemsida att handla på om man har till exempel ett företag och vill köpa in större mängder av allt, typ resturangmöbler, konferens och eventmöbler. Men vi får se vad det blir, men det börjar verkligen bli dags att fixa det sista på balkongen nu om det ska bli något i år! Som tur är, så är balkongen ju inglasad så att man kan använda den i höst och på våren också utan det ska bli kallt att sitta där ute. Senare på hösten när det börjar bli kallare så är det bara att sätta någon form av infravärmare, så det blir ju som ett extra rum i flera månader. Så mysigt, har längtat efter att ha balkong väldigt länge. 


Handla verktyg m.m online

inlägget i samarbete med verktygshandlarn.se


 

verktygshandlarn logo v2

Att näthandeln kommit för att stanna är en underdrift. Både privatpersoner och företagare ser fördelarna.  Det handlas för  c:a 100 miljarder per år online varav produkter för nära 40 miljarder. Resten är resor och tjänster av olika slag. Är behovet en ny trimmer till gräsmattan eller en uppsättning kraftiga elverktyg till personalen på firman så finns det mycket att tjäna när du väljer att handla online. Först och främst är det enkelt att få en total överblick av vad som finns på marknaden.  Vill du förfina sökresultaten och få koll på kvalitetsmaskiner som verkligen håller vad de lovar så så är proffsbutikerna den smartaste vägen att gå. Verktygsbutiker online som t.ex. Verktygshandlarn.se har inte bara ett brett sortiment utan har också profilerat sig på maskiner, tillbehör och utrustning från branschens ledande varumärken för kvalitetsverktyg. En trygghetsfaktor i sig om man tänker efter. I butiken på stan får du ett betydligt mindre utbud att välja ur än hos Verktygshandlarn. En stor vinst med handel online är bekvämligheten. Lätt att få översikt och seriös dokumentation om kapacitet, säkerhet och användning. Att man sparar både tid och pengar på att undvika resor och transporter är en bland många fördelar med handel från datorn, plattan eller mobilen bekvämt och bra. Beställning ena dan och varan levererad dagen därpå är snarare regel än undantag

 

 


semester

Äntligen har det varit fint väder när jag är ledig! Igår var vi inne i stan, tog med burgare från Barrels(som var sååå god) och satt vid Humlegården och myste på i solen. Sen har vi spelat minigolf här i Vaxholm. Jag vann såklart ;)