inredning och mysiga plagg

Nu under hösten och när det inte alls är långt kvar tills det är vinter (iallafall inte här i Östersund) så är det ju så mysigt att fixa till hemma med varm choklad, te och bara gosa under en filt och med mysiga tofflor. Vi har ju en öppen spis i vardagsrummet som fortfarande inte går att elda i än, men framför den vill jag ha ett fårskinn som Bobby och Findus kan ligga på, vi hade ju ett sånt för något år sen men det blev förstört så nu vill jag ha ett nytt. Sen är ju mysiga lampor ett måste när det är som mörkast ute, som en ljusslinga och adventsstjärnor under juletider. 

Jag har kikat på ebbesbutik.se som har massor av inredning och olika myskläder som är perfekt nu till vintern och till julen eller att ge bort i julklapp. Det är ju så kul att fixa till med ny inredning och här har ni mina favoriter från hemsidan:

 


1. Vitt fårskinn att ha framför öppnaspisen. 2. Så fina tofflor från Shepherd, tycker dom ser så sköna ut samtidigt som dom är riktigt fina. 3. Adventsstjärna. 4 Ljusslingor i olika färger att ha i sovrummet eller vardagsrummet. 5.  Ljuslykta att hänga i taket eller bara ställa någonstans. 6. Svarta mjuka vantar. 7. En vit/grå ullpläd som passar bra till våran ljusgrå soffa. 

 


Inlägget är i samarbete med ebbesbutik.se

 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback