förnya garderoben

Nu när det börjar bli kallt ute så är det verkligen tid för att handla lite nya kläder. Det känns som att nästan allt jag har just nu är antingen för somrigt och kallt att använda på t.ex jobbet, sen känns resten av kläderna jag har känns bara allmänt tråkiga och fula.  Sen finns det kläderna som jag alltid använder som man bara är allmänt less på. :P

Något som jag verkligen skulle behöva är en ny varmare jacka, en halsduk och vantar, massor av olika tröjor och byxor sen kanske lite smycken och en väska. Jag kollade lite på MQs hemsida och hittade en ljusgrå lite tjockare trenchcoat som jag gillar, så den blir det nog att beställa hem någon dag framöver. Jag hittade lite olika erbjudanden som gäller på MQs hemsida, på rabble finns det alltid olika rabatter och erbjudanden som gäller på MQ.

 


Här är några av mina favoriter från MQ som jag gärna skulle vilja ha, det märks att jag inte använder så himla mycket färger, haha. Men jag gillar att ha svart, grått och vitt som bas och sen kan man ha något med färg till istället. Jag tycker inte om skrikiga färger, men det som är snyggt till är ljusa pasteller som rosa med guld eller silver detaljer. 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback