fina badrum

Jag älskar ju att fixa till hemma, eller ja jag vill gärna att det ska vara fint med nya fina tapeter, snyggt golv och att möblerna ska matcha varandra. Men nu när Marcus har pluggat och inte jobbat på över 1 år så har vi struntat i allt såntdär tills vi båda har jobb. Så när vi äntligen ska fixa nästa rum så kan man slå till stort både i renoveringen med golv, färg, tapeter, lister, fixa till dörrar och alla sånna "stora" saker. Men också ta bort gamla garderober och köpa nya, byta ut möbler och sånt man inte är nöjd med eller som bara är gamla och fula. 

Om man fick bestämma skulle vilja ha ett riktigt fint och nyrenoverat kök och bara riva ut det gamla så det blir ett helt nytt rum. Badrummet som vi har just nu är ju hyfsat nyrenoverat sen innan vi flyttade in så det är ju helt OK, men om vi flyttar någongång så skulle ju drömbadrummet se ut något såhär:
chanel, flowers, and bathroom-bildbath, luxury, and bathroom-bild

Bildresultat för bathroom inspo


På nbjbyggkakel.se erbjuder dom nytt badrum på 10 dagar, så det är ju perfekt om man inte vill vänta hur länge som helst på att få ett nytt badrum. Dom finns runt om i Sverige i olika städer så det är bara att kika på hemsidan om ni vill ha mer info. Tips till er som vill renovera badrummet =)


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback