Bo på ett pensionat

Nu när det börjar bli kallt, tråkigt väder ute och mörkt nästan direkt när man kommit hem från jobbet så känns det verkligen segt att inte ha något speciellt planerat. För att inte jag ska bli rastlös eller vad man ska säga så vill jag alltid ha något inbokat som jag kan längta till. Typ som förra året vid den här tiden var jag och Marcus i London, men det kommer ju inte gå i år eftersom Marcus också har jobb han måste vara på nu. 

Men i somras åkte vi ju lite runt i Sverige och det var ju faktiskt mysigt och det kan man ju göra bara under 2-3 dagar och om man skulle kunna ta ut ännu en dag ledigt så kan man ju åka ner till Köpenhamn, det har jag aldrig gjort. 

 

Jag har spanat på ett mysigt bed & breakfast som ligger någon timma ovanför Köpenhamn, där skulle jag vilja stanna någon natt och bara äta god mat, spela golf och bo i mysiga rum på en gård som är från 1800-talet. Jag såg att till alla hjärtansdag har dem ett roligt erbjudande med middag (bland annat tapas), bubbel, boende och brunch. Stället heter Under Linden och ni hitta mer info här: underlinden.se. Jag tycker att det är extra mysigt att bo på ställen som har lite udda inredning eller speciella rum där allt inte ser exakt likadant ut överallt. På bildera här nedanför är bilder från Under Lindens hemsida. 


 
/inlägget är i samarbete med underlinden.se

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback