skidsemester

Nu har ju första snön kommit hit! Fast det känns ju inte som att det är vinter riktigt än, eftersom det är minusgrader bara under natten och lite frost på morgonen när jag går ut med Bobby på promenad. Sen under dagen så är det som vanligt med oftast regn och blött ute. Men änsålänge är de ju iallafall kvar liiiite av den snön som kom förut. 

 

När det börjar bli ännu kallare typ efter nyår eller mer mot februari och mars så har jag och Marcus bestämt att vi verkligen måste åka skidor minst 1 gång. Helst fler. Jag har inte åkt på hur många år som helst nu, mest för att jag inte har några sidor och sen har vi inte tagit tag i att hyra bara. Men det är ju så roligt när man äntligen kommer iväg och är ute och åker i flera timmar, har med sig fika och det är soligt och fint väder, som man alltid gjorde när man var yngre.

snow, winter, and light-bildwinter, coffee, and snow-bildSkiing, sky, and sun-bild

  

Vi funderar antingen på att bara åka ut över en dag när man är ledig, men annars skulle det vara roligt att hyra en stuga under några dagar (det gjorde min familj ofta när man var mindre) och vara ute i flera dagar och åka. Om vi skulle göra det skulle jag vilja åka till Sälen, där har jag aldrig varit men har hört att det ska vara jättebra där. Isåfall kommer vi att boka våran skidutrustning på Dalskidan.se som hyr ut just i Sälen, det kan man ju boka via deras hemsida redan innan man ska åka iväg. Jag ska verkligen försöka ta vara på vintern i år. :-)


inlägget är i samarbete med dalskidan.se


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback