Duktiga

Den här helgen har jag och Marcus iallafall tjänat ihop lite bra karma. Det var en katt som var ute och skrek utanför våran parkering igårkväll, den verkade superhungrig så vi hämtade kattmat och testate att mata den. Den var verkligen jätte hungrig och åt allt den fick tag i, en tant som såg oss hade slängt ut hur mycket skinka som helst senaste dagarna som den bara åt upp på några sekunder. Hon hade sett den gå runt och jamat högt flera dagar där ute. Stackarn 😪 men vi hämtade iallafall våran kattbur och la in mat i den och direkt så gick den in för den var så pass hungrig. Vi pratade med katthemmet i stan, sen lämnade vi den där efter någon timme. Vi köpte med oss kattmat och lite annat som dom fick på katthemmet. När vi kom dit visade en tjej som jobbar där en annons på en katt som försvunnit för flera månader sen som såg exakt likadan ut med samma vita fläckar på hakan. Så dom skulle ta kontakt med ägarna så hoppas att den får komma hem snart. 💕

Uppdatering : ägaren hämtade katten idag och den hade varit borta i 3 år (?!), så dom var glada och tacksamma att vi hade lockat in den.

Efter det har vi bakat saffranskaka, chokladbollar, gått på massa långpromenader, skänkt bort kläder och kollat på julfilmer hela söndagen.


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback