skippa massa socker

Senaste veckorna så har jag försökt att bara äta socker på helgerna. Alltså typ ingen läsk eller energidryck, inte småäta godis på vardagarna och inte heller köpa någon bakelse eller äta det som bjuds på jobbet. Dels för att jag känner mig så otroligt trött och energilös men också för att man känner sig väldigt ofräsh och mina tänder mår verkligen inte bra av allt sött.

Men som tur är så går faktiskt tänderna att fixa till, jag tycker att mina tänder har blivit lite gulare på senaste tiden. Det behöver inte bero på allt socker, eftersom jag dricker även både kaffe och te flera gånger om dagen. Jag tycker att det är så fint att ha vita fina tänder.

lips, red, and sexy-bild

Så det jag funderat på är att bleka tänderna, jag har hört väldigt mycket bra om www.whiteone.com. Dem säljer olika tandblekningsprodukter som man enkelt kan använda hemma. Det verkar vara så himla smidigt och enkelt. En sak som jag fastnade för av deras produkter är en tandbleknings-tandkräm,  då är det bara att borsta tänderna som vanligt fast man får vitare tänder på köpet istället. Spännande ju. :) Jag har lovat Macus att han ska få en tandblekning av mig den dagen han slutar snusa ockå, så jag hoppas han fastnar för min muta. 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback