semesterfunderingar

hmm det verkar vara väldigt krånligt att lösa semestern som vi alla anställda ska ha på mitt jobb nu i sommar, alla har fått ansökt men tydligen så måste vi ha semester en och en, inte så att vi råkar ha semester 2 stycken samtidigt i en vecka eller så, så totalt kommer det vara någon som har 4-5 veckor, sen nästa 4-5 veckor osv. Så någon av oss kommer att få semester sjukt tidigt och någon kommer att få ha det i början på september. Jag som var inställd på att ha i juli och lite i augusti. :( Menmen, istället blev jag nästan sugen på att flytta typ 2 veckor av semestern till i slutet på maj och bara åka iväg till Miami istället, eller någon annan plats som är riktigt varm! Men det är svårt att bestämma något fören man säkert vet när man ska vara ledig. För på semester ska vi ju iallafall åka, jag vägrar att sitta hemma på min första betalda semester och inte gör något vettigt av dom veckorna!
Miami, london, and paris-bild
Annars hade vi ju tänkt att åka någonstans på semsester mitt i sommaren, typ mallorca eller något som är ganska billigt och sen kanske åka till Stockholm och hälsa på Eve och kanske åka iväg någon mer stans också. Min hjärna funkar inte så bra när mina planer blir ändrade hela tiden. En sak som jag fått ett bra tips på är att man kan hyra bil på ArlandaSå om vi tänker åka utomlands men inte vill ha vår bil stående hela tiden där på en parkering så kan vi ta flyget ner till Arlanda, vara på semester och sen om vi vill åka in til Stockholm eller hitta på något annat så kan man hyra bil därifrån väldigt smidigt. Man kan även hyra bil där, åka runt lite i Sverige på olika platser och sen köra hem hit till Östersund och lämna in den på något ställe som tar emot bilen. Så det är ett tips till er som tänkt som oss eller som kanske inte ens har bil men vill hitta på någon liten roadtrip i sommar och ska ha vägarna förbi Arlanda. 
 
Men helst av allt har jag bara lust att sticka iväg nu till något riktigt varmt land, med helst 40+, vita stränder och bara sola, bada och äta i flera veckor. Det skulle vara så himla skönt, jag behöver sol och värme!
summer, beach, and sea-bild

//inlägget i samarbete med Hyrbilarlanda

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback