Beställa mobil

Tänk att för inte så himla länge sen hade jag inte ens en smartphone. Jag tror att jag inte skaffade en Iphone fören när jag och Marcus flyttade hemifrån kanske lite innan eller kanske tillochmed lite efter. Innan dess så hade jag en gammal skrutt telefon som man bara kunde ringa och smsa med och nu skulle man ju inte klara sig utan telefonen. Jag hade absolut inte internet och laddade bara med någon hundrig på kontantkortet då och då. Jag förstår inte hur vissa som jag känner kan klara sig med en sånn gammal mobil nu (t.ex. mamma) hon kan inte använda bank-id, inte ens kolla facebook eller har någon aning om vad instagram är eller ens kunna swisha över pengar eller deklarera via mobilen. Allt blir ju så himla mycket enklare och roligare såklart.

Men mamma har ju iallfall sagt under en ganska lång tid att hon vill ha en Iphone och att jag ska hjälpa henne med det någon dag framöver. Jag tror det blir att vi ska beställa en ny Iphone 6 via CDONs hemsida och om hon ändå ska köpa en splitter ny telefon så är det lika bra att beställa med ett skärmskydd och ett skal på samma gång, typ något liknande som är på bilden:

 

Jag minns när jag äntligen fick min nya telefon förra året som jag beställt och bara några veckor efter tappade jag den när jag sprang utomhus på asfallt och den sprack :( . Har beställt massa olika saker från CDON förut och tycker det är väldigt smidigt, sist blev det en mikro och det tog bara ett par dagar för den att komma. Det blir spännande att se vilken modell på mobilen hon kommer att välja, jag har den som är silver/vit. 

 

 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback