Östersund, Arlanda, New York

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Stockholm till Östersund. Jag och Marcus har ju varit i New york sen förra söndagen, där det var 30 grader varmt och riktigt härligt. 
Vi åkte vid halv 6 på söndagsmorgonen och käkade frukost på donken i Sundsvall, sen fortsatte vi och åkte mot Gävle och gick runt på stan där ett tag.

Sen kom vi fram till Arlanda och parkerade bilen och satt och fikade tills planet kom och vi åkte direktflyg som skulle ta ca 8 timmar.
Sen började det jäklas. 😐 det började åska när vi var bara en halvtimme från new yorks flygplats men vi fick vända om och landa i Boston istället. Men när vi väl landat fick vi inte kliva av planet på över 3 timmar! Så vid 2 på natten gick det varken bussar eller tåg till nyc fören på morgonen som skulle sen ta ca 4-5 timmar att åka. Så vi delade på en taxi med en annan tjej som var på vårt plan och åkte 35 mil med taxi som kostade 600 dollar. Så vi förlorade en kväll och en hotellnatt och var inte framme i stan fören kl 8 på morgonen.

Men annars har allt varit jättebra. 😚


Framme vid vårat gamla, billiga men centrala hotell. Sen resten av dagen sov vi ett par timmar, åt mat och gick runt i stan.

Bilder från dom andra dagarna kommer imorgon. 🙂

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback