vill ha

En sak som är ganska konstig med mig är att jag blir sååå inspirerad av andra, typ om jag ser någon med snygga kläder, fint fixat hår, om jag känner någon som alltid luktar gott så får man tips på vad det är parfym men jag tar typ aldrig tag i att handla det jag tycker är snyggt, så det glöms bort och sen har jag aldrig något att ha på mig, haha!

Men något som jag faktiskt handlar och tycker är kul att köpa mycket av är smink och skönhetsprodukter! Det skulle jag handla varje dag om jag fick (eller hade råd kanske det heter). Jag brukar kolla på Baressoshop.se och hittar alltid 100 olika saker som jag vill beställa. Inom en snar framtid så kommer jag vilja bocka av allt på bilden, har inte testat något av produkterna men har hört att dem ska vara bra :-)

 

 Mary-Lou Manizer(Highlighter, Shimmer / Eyeshadow). Real Techniques Core Collection (Borstar till blandannat foundation och countoring), En parfym från Viktor & Rolf, Beautyblender,  En plattångs-borste som jag mest vill testa för skojs skull och se om den är bra, verkar så lättsamt isåfall. Primer från Nyx(har hört att den fyller ut acne ärr bra).

 

Någon av er som testat något av dem här produkterna? 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback