Värdera smycken m.m.

Hoppas ert 2016 börjat bra, själv har jag förväntningar och vill göra något som jag inte ens vet själv än. Så har ganska höga förväntningar faktiskt.. Några saker som jag ska göra är iallfall att rensa bort massa saker här hemma som inte används längre, eller saker som aldrig har används heller för den delen.

Som tillexempel så har vi massa gamla smycken som ingen av oss vill använda, jag fick för någon vecka sen massa samlar skedar som tydligen är värd väldigt mycket pengar. Jag tycker sånt är ganska onödigt att ha om man ändå bara ska ha det i en låda resten av livet och inte använda det till något alls..? Men vi får se vad vi gör med allt dedär.

 

Det finns ju iallfall olika företag som kan värdera olika saker som man har hemma, jag har hittat ett företag som heter Westlingvardering.se och dem värderar allt ifrån olika smycken som ringar, ädelstenar, klockor till om man har någon unik matta eller kanske en gammal vas man ärvt. Allt det gör man online genom att skicka in ett bra foto på saken man vill ha värderad, hur lättsamt som helst tycker jag. Jag skulle inte våga skicka iväg saker direkt om jag inte hört något om företaget innan heller så det känns som en bra säkerhet också. Det finns steg för steg på deras hemsida hur man går tillväga med att skicka in ett foto och beskrivning till det. ring, diamond, and wedding-bild

wedding, rings, and gold-bild


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback