fint i alla rum

Jag tycker att det är riktigt svårt att planera och veta hur jag vill att det ska se ut hemma hos mig. Vi har ju tänkt i typ 1 år att vi ska fixa till i vår hall men vet inte om vi ska måla, tapetsera, vad vi ska ha för golv m.m. och om vi ska byta ut dörrarna i alla rum osv. Så där är mycket planering och då vill man verkligen att det ska bli bra. :)

Sen har vi 2 stora garderober i hallen som vi tänkt att riva ut och sätta in en enda stor garderob med skjutdörrar. Det känns som att det blir så mycket mer plats och det ser ju mycket snyggare ut också.  Jag har kikat runt på massor med olika garderober och det som jag tror kommer passa bäst hemma hos oss är en helt enkel vit eller en vit med spelgel dörrar, som vi har i sovrummet ungefär.  Till den så har jag kikat på lite olika garderobslösningar och på bilden här nere är min favorit som jag hittat som har både klädstång, lådor, hyllor, trådkorgar m.m. så det är en favorit.

 

 

Längtar verkligen tills vi får fixa till och blir klara med allt, så man är helt nöjd med hur det ser ut hos oss. Det kommer ju iallfall bli så himla bra.

 wardrobe, clothes, and perfect-bild


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback