Handla smink och parfym m.m.

Nu när det är vår tycker jag att det är roligt att beställa hem och fylla på med massor av nya skönhetsprodukter. För om man vill sola lite extra nu när det börjar bli lite varmare så kommer man nog behöva ett snäpp mörkare foundation om man lyckas få lite färg, och så behöver jag lite annat smink också. Men sen vill jag köpa något slags solskydd eller en sololja, det kan vara bra att ha. =) Jag brukar alltid köra på Hawaiian tropic, tycker dem luktar så gott (kokos) och tänker alltid på sommaren och resor när jag känner den lukten.

 

Sen vill jag ha något fint ljusare nagellack i färg eller något mattare som inte som är så knallig i färgen och en god parfym! Funderar på att köpa en parfym från Viktor & Rolf som jag velat gjort i säkert 1 år men tar aldrig tag i det, eller om jag ska köpa någon gammal goding från Victorias secret eller typ Britneys. Dem funkar alltid och är ganska billiga också. + att jag även skulle behöva en ny necessär innan jag åker till New York i sommar.

Jag har hittat en sida som heter Yourwellness.se som säljer just skönhetsprodukter och jag tycker dem har riktigt bra priser också. Det jag skulle vilja beställa hem från deras sida är produkterna på bilden: 

 inlägget är i samarbete med yourwellness.se

Kommentarer
Anonym

Din stackare, det såg ont ut kram mor

2016-04-23 @ 12:09:08

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback