Otursdag

1. Skyndade mig till jobbet efter lunchrasten, trasslade in mig i något som låg på marken. Ramlade mitt på gågatan 3 meter från jobbet. Låg som en död korv innan jag trasslade ut fötterna och gick tillbaka till jobbet. 🙄 med fläckiga byxor och blodiga knän, snyggt när man jobbar i en klädaffär.
2. Skulle tröstäta med pizza smakprov på Willys när en gubbe trängde sig före och tog den sista som var kvar 🙄
3. Har haft 1 kund som handlat av mig på hela dagen. Alltså på 8 timmar och nu är jag seg efter denna dag godnatt 😴
PS Findus spydde i sängen nu så nu blir det sova utan täcke tills på måndag :)))

Handla smink och parfym m.m.

Nu när det är vår tycker jag att det är roligt att beställa hem och fylla på med massor av nya skönhetsprodukter. För om man vill sola lite extra nu när det börjar bli lite varmare så kommer man nog behöva ett snäpp mörkare foundation om man lyckas få lite färg, och så behöver jag lite annat smink också. Men sen vill jag köpa något slags solskydd eller en sololja, det kan vara bra att ha. =) Jag brukar alltid köra på Hawaiian tropic, tycker dem luktar så gott (kokos) och tänker alltid på sommaren och resor när jag känner den lukten.

 

Sen vill jag ha något fint ljusare nagellack i färg eller något mattare som inte som är så knallig i färgen och en god parfym! Funderar på att köpa en parfym från Viktor & Rolf som jag velat gjort i säkert 1 år men tar aldrig tag i det, eller om jag ska köpa någon gammal goding från Victorias secret eller typ Britneys. Dem funkar alltid och är ganska billiga också. + att jag även skulle behöva en ny necessär innan jag åker till New York i sommar.

Jag har hittat en sida som heter Yourwellness.se som säljer just skönhetsprodukter och jag tycker dem har riktigt bra priser också. Det jag skulle vilja beställa hem från deras sida är produkterna på bilden: 

 inlägget är i samarbete med yourwellness.se

vår

har inte laddat över bilder från min kamera på länge. här är lite bilder från senaste tiden.
En dag när vi var ute och gick med Mathias, Tove och Thea.
Thea var glad
 
Maryam som hälsade på i förrgår
 

2 år

Idag fyllde den här lilla tjejen 2 år.
hon kom hem till oss på min lunchrast och öppnade paket och åt hennes favorit fika. Strössel och glass. 
Tiden går fort. 

Findus strumpor


Det är ett företag som har erbjudit sig att göra en limited edition stumpa med Findus. Så om någon vill beställa finns dem ->här<- 

Nu är alla hemma igen

Den här veckan har Marcus varit i Sundsvall och kom hem igårkväll. 
Igår var jag ledig, så mamma och maryam kom in till stan vid halv 9, vi tog en fika och gick på stan sen när alla affärerna öppnat. 


Efter dom åkt hem städade jag lägenheten och lite senare hängde Marcus upp mig och vi åt middag på Max. Sen åkte vi och hämtade Bobby hemma hos momma och moffa, tur vi har att dom vill/kan vara hundvakt iallfall. 😊Resa bokad


I sommar åker jag och Marcus på semester till new york!! 😄 fick inte ledigt som jag önskat i slutet av sommaren men då blev det en spontan resa till new york istället. 5e juni åker vi och kommer hem igen den 14e. Sjukt att det bara är 2 månader kvar. 🙌 istället för snö och vinter kommer det vara riktigt varmt, ska bli så kuuuuuuul. Undra hur många gånger vi kommer åka till USA i vårat liv egentligen. 😝
börja samla in pengar till studenten

Nu märks det att det börjar närma sig studenttider. Vi har väldigt mycket folk nu på jobbet som ska ha kostym till balen och till studenten, det är ju alltid kul! Därför kom jag på en sak som jag tänkte tipsa om angående studenten och skolavslutningar. Jag minns att min klass började sälja saker för att man skulle slippa betala allt med sina egna pengar till studenten. Till exempel så kostar ju att hyra flak ganska mycket, man ska oftast betala både för flak, ljudanläggning och en chafför som ska köra hela dagen. Sen ska man ju betala studenmössa och en hel del andra saker också. 

Det som vi gjorde var att köpa in några saker som vi skulle sälja (det kan vara allt ifrån köksprylar till mat m.m.) och så bestämmer man att alla kanske ska sälja 10 st var på 1 månad och då har man helt plötsligt 6000-7000 kr extra i klasskassan. På designett.se kan man köpa in unika disktrasor med olika mönster som jag skulle tro är väldigt lättsålt. För disktrasor behöver man ju alltid. :P Det finns en uträknare på sidan vad man exakt kan tjäna, om ni är 22 st i klassen och säljer 14 förpackningar var så tjänar ni över 10 000kr på det. :-) Så det är ett tips!