myskväll i soffan

Just nu ligger jag och myser i soffan framför Idol med Bobby, jag har ätit middag ensam och städat lägenheten sen jag kom hem efter jobbet. Det var verkligen längesen som jag har varit ensam och ätit och gjort allt själv, eftersom Marcus pluggar så är han alltid hemma när jag kommer hem efter jobbet, men idag hade han migrän så han ligger och sover på rummet. 
 
Jag sitter och håller koll på massor av olika lägenheter som jag vill flytta till, är fortfarande bestämd att vi ska flytta ner till Stockholm, det spelar ingen roll om det är bara för 1 år eller 10 år, det är ju bara att flytta hem igen om man inte trivs. Det enda som är lite jobbigt är att man knappt har råd att köpa en bra lägenhet i centrala Stockholm eftersom priserna är så sjukt höga samtidigt som man måste ha fixat ett jobb i samband med att köpa lägenget, så det kanske blir när Marcus har pluggat klart och har en elektriker-lön.
 


Annars så får jag satsa på att vinna lite pengar så jag slipper spara som en galning närmsta åren. Just nu har jag hittat en app på en hemsida som jag laddat ner till min iPhone, så nu kan man enkelt spela lotto i mobilen så det är ju riktigt lättsamt. Flera stycken som jag känner har faktiskt vunnit genom att spela på lotto så det kommer bli spännande och se om jag vinner något. På mitt jobb så har vi en "spelkassa" som vi lägger pengar på var 3e månad och går ut och äter eller gör något annat kul för vinsten som vi får. Jag som nästan aldrig har spelat på något förut var lite förvirrad när jag skulle göra en alldeles egen lotto--rad, alltså 7 nummer mellan 1-35, det är ju också lite coolt om man lyckas pricka in rätt nummer. Men det är ju bara att hålla tummarna. :-)
 
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback