att hitta rätt mäklare

 

Alltså snacka om att jag tänker på försäljning av lägenheten, var man ska bo och vad man vill köpa framöver, nästan helatiden!! Jag sitter nästan varje dag, ibland morgon och kväll och kollar på olika mäklarsidor om vad som säljs, vad slutpriserna landar på och hur dem kommande försäljningarna ser ut. Jag är nästan beroende. :P Det svåraste som jag tycker med våran lägenhet är vad vi ska göra om, eller om vi ska strunta totalt i allt för att den redan ser okej ut. Det är bara småsaker vi vill fixa men ibland är det inte "värt" att fixa då kanske nästa ägare ändå vill göra om. Det är faktiskt svårt men man får försöka tänka till lite och jämföra med andra lägenheter. Eller fråga mäklaren man tänkt anlita.

Det är ju också en lite klurig grej, att kunna välja rätt mäklare. Kriterier som jag har för min mäklare är att den ska ordna:
*Snygga bilder
*Komma med tips (T.ex hur det ska se ut på visningar osv..)
*Vara proffsig, ge bra info och planera. Inte berätta att vi har visning typ 1 timme innan som vår gamla mäklare gjorde. 
*Kunna sälja bra.(såklart)

Jag har tittat runt lite på olika mäklare och en som jag inte hört så mycket av förut är Oscarsmakleri.se, där är det verkligen upplagt med snygga bilder och det ser riktigt proffsigt ut. Synd bara att man bor i Jämtland men till alla er som bor i Stockholmsområdet så är det ett tips för er. 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback