vita tänder

Att ha fina tänder är något som är viktigt för mig. Jag hade tändställning när jag var yngre(rekord kort tid dock) och jag vill att man ska trivas med sitt leende och inte tillexempel hålla för munnen när man skrattar. Något som jag deremot vill göra är att bleka tänderna så är dem ser vita och fräsha ut, det gör mycket!

Därför tänkte jag tipsa om Aquadental.se som är specialister på just tandvård och erbjuder bland annat tandreglering, undersökningar, bettskenor och estetisk tandvård som t.ex. tandblekning, som jag skulle vilja testa. Dem hjälper till att fixa olika skönhetsfel som spruckna eller snea tänder, fläckar  och det är dem duktigaste tandläkarna som utför alla sorters behandlingar.

Lipzzz 💋

Om någon av er också är sugen på att testa att bleka tänderna såhär till våren så har Aquadental.se sina tre tandläkarkliniker runt om i Stockholm och dem ligger i Hammarby sjöstad, Östermalm & på Kungsholmen. Priser m.m. hittar du på deras hemsida och om ni har funderingar om behandlingar tar ni kontakt via deras mejl eller telefon.


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback