Fixa och dona på uteplatsen

Nu när det är vår så saknar jag uteplatsen vi hade i våran gamla lägenhet i Valla. Nu när vi bor mitt i stan så har vi varken balkong eller altan, men om det inte hade varit en 1a vi bodde i så skulle jag lätt bo kvar där tack vare uteplatsen.
 
Jag blir så himla sugen på att sitta ute i solen, plantera olika saker typ jordgubbar, olika kryddor och bara ligga ute och sola. Sen kan man skaffa snygga utemöbler och göra det riktigt mysigt där ute. Något sånt hann vi aldrig med eftersom vi inte hade något riktigt jobb under sommrarna vi bodde där. 
 
Men om någon av mina läsare funderar på att införskaffa sig lite nytt till uteplatsen så kan jag tipsa om kronfonster.se! Det finns verkligen allt man behöver & massor av sånt man inte tänkt på att men behöver heller. Om man vill fräsha upp både innifrån & utifrån så tycker jag att ni ska ta en titt på nya skjutdörrar, det ger verkligen ett ljust och fräsht intryck samtidigt som det är riktigt smidigt. tänk om man har en väldigt liten balkong, då tar ju dörren nästan halva platsen när man öppnar, men med skjutdörrar kan man både ha öppet & stängt utan att det påverkar ytan. Ååh drömmen att fixa sånt vid den här tiden på året! 
 
Inspirerande bilder från deras hemsida på sånna dörrar:
altandörr avansskjutdörrskjutdörrar-glas 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback