bilresa

På lördag får jag ännu en veckas semester, perfekt nu när den svenska sommaren verkar ha kommit iallafall. Vi har inte planerat så mycket då det är svårt att komma iväg på längre turer om man har djur som måste ha passning, speciellt Bobby som inte alla kan passa om man jobbar osv..Vi hade iallfall tänkt att om vi kunde åka iväg så skulle vi bila igenom Sverige, stanna på lite olika platser och kanske stanna i stockholm 1 dag och sen fortsätta tills vi ska åka till flyget som går till London. Men det får bli nästa gång. 

cities - image #2030021 by Maria_D on Favim.com

Jag fick ett jätte bra tips om att ifall vi skulle flyga så skulle vi åka ifrån Landvetter flygplats, dels för att vi har hittat många flyg med bra priser därifrån men också för att dem har en väldigt bra långtidsparkering där det inte kostar mer än några hundra att stå nästan en hel vecka. En rolig grej som man kan få ifall man vill är att dem tvättar bilen åt en, så när man kommit hem ifrån en skön semester så är bilen skinande ren, kanske nyvaxad om man vill det och det är ju skönt om bilen är riktigt fräsh när man ska åka väldigt långt för att komma hem igen.

 


Fredagen

I fredags skulle jag och Nikita äta på vezzo men det var så lång kö så vi gick vidare till brunis och åt tre rätters istället 😋


Och resten av helgen blev det jobb, solning, långpromenad med Erika och Bobby badade mycket i sjön😘


Snart klart

Oj det känns inte att man varit ledig under midsommar iallafall. Vi har tapetserat hela helgen, igår började vi lägga golv men det fattades lite saker så vi kör igång med det ikväll istället. När det är färdigt så ska vi fixa nya lister och efter det har förhoppningsvis garderoben kommit så man kan börja lasta in kläderna någonstans. Men det blir såå fint. Har inte tagit någon bild på rummet än, så lite blandade bilder från helgen: 

Före

Vi är fullt igång med renovering här hemma, det här ska göras:
🌸 måla taket 
🌸tapetsera
🌸nya lister
🌸lägga golv
🌸ny garderob, riva ut den gamla
🌸ny dörr

Sååå vi har det vi gör närmsta tiden.. Duktigt av mig att jag målat taket 2 gånger, en gång igår och idag. Nu är det bara resten kvar 😂
Så före bild på vårat fula sovrum(möblerna ska såklart inte stå kvar)

Ok sista mobilbilderna från kemer
hudvårdsprodukter m.m.

Vilken härlig vecka vi har haft det i Turkiet! Min hud har blivit mycket bättre än vad den var innan den åkte, dock blir den alltid det när jag får mycket sol, bad och smörjer in mig hela dagarna med solskydd. Vi använde lite olika produkter, blandannat klassiska Hawaiian Tropik till kroppen och som after sun, som jag tycker luktar så gott och till ansiktet använde vi en lite starkare nr 50 och solskydd för läpparna också. Så vi blev inte brända så länge vi smörjde in oss :-)

 

Allt vi använde finns på Baressoshop.se och det finns dessutom massor av andra saker vi köpte från sidan förut som inte har med semestern att göra. Det jag handlade sist var ett nytt paket rakblad från gilette, ett paket med schampo & balsam från Abba (har aldrig testat det märket innan) och med hela den beställningen köpte Marcus ett par pilotbrillor också. Snacka om att vi fick hem mycket blandade saker ifrån 1 hemsida, riktigt lättsamt och bra! Alla produkter på bilden kommer ifrån Baressoshop.se. Nu när jag skrivit om sidan blev jag sugen på att beställa hem ett styling-kit med plattång m.m. ifrån GHD som jag också velat haft, men det får jag nog önska mig i födelsedags present istället..


Kemer resort
Mer bilder från sol, bad, vatten gympa, mat, fika, drinkar , hotellrummet 

Semester del 1