sidenkompaniet

Finns det något härligare att krypa ner i en nybäddad säng med helt oanvända sängkläder? Nä tänkte väl det. Jag har hittat flera olika saker jag vill ha som ska ha riktigt bra kvalité och vara lika härligt varje gång man använder det. Därför tänkte jag tipsa er om Sidenkompaniet.se som ligger på NK i Stockholm (dem har även en webshop) som har just siden sängkläder men också täcken, kuddar och kläder för både dam och herr.
 
I deras täcken & kuddar så finns det silkevadd, det som är lite häftigt med just silke är att man inte behöver tvätta det för att silke inte drar åt sig damm,kvalster eller andra partiklar, så det är bar att vädra så blir det som nytt igen! Förutom om man skulle råka spilla något såklart, så måste man såklart tvätta bort den fläcken. När jag väl kikade igenom deras webshop så hittade jag dessutom en pyjamas som såg riktigt skön ut, skulle vara supermysig att gå runt i hemma på en ledig söndag till exempel..
 
Allt på bilden är från sidenkompaniet, så får väl se när jag unnar mig själv att skaffa något av dessa plagg. Jag kanske har någon av er läsare som brukar handla där? :)

Kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Fina :D

2015-07-08 @ 13:56:00
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback