Vinter och resesugen

Då var januari och årets kallaste tid vänta och suget på att komma iväg på en resa ökar. USA och New York har länge varit en favorit och tillbaka dit ska jag igen. Frågan är om det blir vid nästa USA-resa om man ska försöka göra någon nytt eller välja New York igen... kanske västra USA med Grand Canyon?
 
 
Många säger att en hyra bil och göra en roadtrip kan vara en av de bästa resorna man kan göra i USA. Därför har jag lite tanke på att försöka spara ihop till det. Hyra bil i San Francisco och köra ner mot Las Vegas och Grand Canyon, via Los Angeles kan vara en trevlig tur. Att besöka Grand Canyon ska vara rätt maffigt... Det sägs att det bästa sättet att uppleva Grand Canyon är att göra en lång vandring (vilket låter rätt jobbigt) eller att ta helikopter över och landa nere i bottnen. Det är helt enkelt värt att fundera på!  
 
 
Ett möjligt problem är dock åldern, för att hyra bil utan massa extra kostnader ska man helst var 25... vilket jag har en bit kvar till. Blir det en resa dit så får det bli på sommaren när där är varmt och skönt, inte vill man resa iväg och frysa på sin semester!  

Kommentarer
Louise

Trevlig helg :)

2015-01-09 @ 10:49:57
SANDRATORN.SE

Ah, lite värme hade inte varit helt fel! :D

2015-01-09 @ 19:43:55
URL: http://sandratorn.se
malin

nu är behovet av lite sol och värme som störst :)

2015-01-13 @ 11:59:48
URL: http://majzans.vimedbarn.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback