Partajshop.se

Jag är verkligen inte någon "kalas" människa, iallafall när det gäller mig själv. Men jag tycker att det är roligt att fira andra, att köpa presenter som man vet att dem vill ha eller att överraska riktigt ordentligt. 

En sak som jag kom på är ju att en av mina kompisar ska få barn om ett tag och då borde man ju verkligen göra en baby shower! Jag har sett att det är många som brukar ha det så varför inte? Jag har hittat alla möjliga tillbehör man behöver till den perfekta baby showern på Partajshop.se. Jag har gjort iordning ett litet collage med saker ifrån sidan som skulle vara roligt att skaffa sig innan isåfall.

 

Det var faktiskt bra priser på alla saker också, mellan 19-29 kr för det mesta på bilden. Men sen ska man ju såklart ha en stor blöjtårta, men det får man ju fixa helt själv. ;D

När jag ändå kollade igenom Partajshop så såg jag att det fanns massor av olika roliga teman, typ bröllop (skulle vara roligt om någon jag känner skulle gifta sig!) eller maskerad, det är ju inte såååå himla länge kvar till halloween :p Sen fanns det massor av olika saker till en helt vanlig fest.


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback