tror ni på övernaturliga saker?

 
Jag tycker det är roligt att läsa/höra om när folk ska berätta saker som dom varit med om, när det handlar om "övernaturliga" saker m.m. Även om man tror på det eller inte så är det alltid intressant och lite läskigt. Vissa tror ju t.ex. att man kan få tecken från släcktingar när dom dör eller att dom visar sig, andra tror ju på andar och andra saker.. 
 
Om man vill bli spådd så finns det olika sätt man kan göra det, för att göra det via telefon så finns det en hemsida som heter syskononline.se där man spår sig via en Tarotlinje så får man antingen välja om man vet vem man vill bli spådd av (det finns massor som man kan välja) eller så kan man läsa mer om dem på deras hemsida eller via telefon. Man kan få info om spåkvinnorna/medium m.m. när man ringer till deras numer. Det är öppet dygnet runt att ringa, men man ser vilka som är upptagna/tillgängliga och då är det bara att välja utifrån det. Det är inte bara vanliga medium som finns på sidan, det finns djurtolkar, Healare, Kunna hitta igen borttappade saker m.m.. Om ni tycker det låter intressant så klicka på länken ovan! Berätta gärna om ni blivits spådda eller varit med om något övernaturligt. 

Kommentarer
pappa

Vilken länk?
Ingen fungerar vad jag ser. kram pappa

Svar: På mörka orden :-)
EMMAS!

2014-09-15 @ 19:32:22
URL: http://neobuxinfo.net
jennifer

Jag kan kommunicera med djur :) jobbar lite med det på sidan av. vill du prova med dina djur? 150kr per djur och det gör jag via distans så behöver bara ett kort skickat på mejlen på djuret :) Jag håller även på med andliga saker, jag tycker det är skit spännande :)

2014-09-17 @ 20:16:57
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback