sugen på att åka till Göteborg?

Nu är det bara några få veckor kvar till studenten och sen är det ledigt för många eller jobb. Både jag & Marcus fyller ju 20 i sommar så jag håller på att lista ut något bra man kan ge bort i present som ska vara lite extra speciellt. Jag har ju inte något semester man man kan ju hitta på något några dagar ändå.

Jag kom på att man kan ju åka någonstans eller hitta på något mysigt tillsammans och då hittade jag sidan spavästkusten.com , där man får massor av olika tips och förslag på olika span på västkusten. (Runt göteborg) Eftersom vi aldrig åkt runt i Sverige tillsammans skulle det vara roligt att hitta på, och på hemsidan hittar man massor av andra tips som sevärdheter, museum, bra stränder att bada på m.m. 

Jag som aldrig varit på ett spa någongång skulle tycka det vore sjuuukt skönt att bara få njuta i flera dagar och gå på massage, bada som på bilden, äta god mat och sånt som man nästan aldrig gör annars. För då känns det ju extra lyxigt än om man bor på ett vanligt hotellrum utan spa eller något, då känns det ju nästan inte speciellt heller =)
Om man kryssar i när man kan/ska åka så kommer det upp massor med olika fina hotell som förslag och man bokar via Spavästkusten.com. Det är olika torp, mindre & större hotell man kan välja mellan. Jag gillar mest att bo på mindre hotell där det inte är lika fullproppat med folk som det kan vara på dom större hotellkedjorna. Men alla har ju olika smak och det fanns både och att välja emellan. 
 
Så får se hur det blir om man ska överraska honom med något lyxigt spa-hotell i 20 års present eller inte :-) Om jag har några läsare i göteborgstrakterna skulle ni ju kunna boka över en helg utan att behöva åka långt men kunna lyxa till det lite extra :)

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback