blubb

igår var jag på dåligt humör hela dagen och kände bara för att ligga i soffan och inte göra någonting alls...Anledningen var för att våran störda granne ringde på typ minst 30 gånger på dörrklockan kl halv 8 eller något sånt och stog där och hållde in klockan tills vi öppnade och det tog ju ett tag eftersom vi sov. varför ska alltid gamlingar vara dom som klagar och tror dom vet allt bäst? men idag har jag sovit ut för somnade tidigt igår och hoppas hon lägga av nu =) kommer nog inte kunna vara trevlig mot henne fören hon ber om ursäkt hur hon hållt på :p
behöver lite marre gos känner jag så blir jag gladare:D
 
 

Orange is the new black

Både igår och idag har jag och Marcus haft serie maraton och tittat hela kvällarna på orange is the new black. Måste ju
Passa på när vi är lediga samtidigt speciellt när vi knappt haft en hel dag tillsammans på länge ☺️ Om precis en vecka ska vi till Stockholm och då får jag vara onyttig igen! Längtar fast mest efter att hälsa på eve såklart och allt kul vi ska göra. ❤️Dagens positiva

- gått på över en timmes promenad efter jobbet 
-fått gosat med Maryam 
-fortfarande inte ätit onyttigt 😃

Bild från helgen 

nyttigheter

Känner mig riktigt duktig! Har inte ätit skräpmat, godis, saltat maten så himla mycket som jag annars gör, inte ens druckit light dricka så det känns bra :) men hoppas att det ens ger nåt resultat snart! Men det har ju inte ens gått en vecka heller så. Jag har varit ute på nästan en timmes lång promenad med Bobby varje dag senaste veckan och tänkte gå ut nu ocså men det spöregnar, så tråkigt..
 
 

♥ Saker jag vill fixa här hemma innan året är slut! ♥

 
* Köpa en vit huvudgavel till sängen

* Köpa matchande sängbord till det
 

* Ta reda på om det finns repfond och tapetsera ljust i sovrummet

* Skaffa en liten bänk till hallen
 

* Ordna massor med smådetaljer som fina kuddar, tavlor, ljus, blommor osv. ♥ 

jisez

igår började jag och Marcus våran 2 veckors period utan socker, dricka, chips och vi ska köra på det tills vi åker till Stockholm! Brukar alltid gå dåligt när jag ska försöka för Marcus köper alltid godis och allt sånt så kan man inte hålla sig. Men ni köper ingen av oss hem så det blir roligt när vi båda ska försöka :) så inga mumsiga hamburgare förens i Stockholmo!
 
 

bra film

igår var jag & marcus på bio och såg maleficent och den var riktigt bra! Vi båda älskar disneyfilmer som är barnfilmer från början som sen gjorts på ett "vuxnare" sett.Det var törnrosa men var visat från den ondafens sett istället. längtar tills nästa sånn disney kommer ut igen, har sett hans och grete, rödluvan, snövit, trollkaren från oz, alice i underlandet och tycker alla dom är bra :)

klippa eller inte

har kommit in i en period där jag är sjukt less på mitt hår! känns som det alltid ser knäppt ut och funderar på att klippa av det en bit. vad tycker ni långt eller kort typ som de är på denna bilden?
ser ut som en mupp på den här bilden men aja ni ser skillnaden med håret, hatar det ännu mer efter den här bilden :p
 
 

nytt till sovrummet

Dem 3 senaste sakerna till sovrummet, en taklampa, ett vitt smyckesträd och en sängkappa. Sängkappan kommer bli mycket snyggare när vi köpt sänggaveln viska ha ifrån mio :)
 

vill ha ett jobb!

Åh vad jag vill hitta ett roligt jobb som man tjänar mycket pengar på, jag har ju redan GT & Maxi men när jag jobbat klart på garntorget vill jag jobba med något som jag tycker är kul och som jag är intresserad av. Men vet inte vad! Det är ju så sjukt svårt. Någon som läser min blogg kanske jobbar med något kul, kom med tips vad ni jobbar med så kanske jag får inspo☺
 
 

studentpresenter

på min student fick jag oc marcus massor av saker tillsammans så det mesta är till båda oss men jag tar bara upp det som är till mig! Jag fick en guldring, örhängen, peeeeengar, hårklämma,ljuslykta,glas, fin stor skål, presentkort på heminredning, silversmycke, knivar och knivställ, dator(fast från marcus iofs) och massa blommor såklart. har säkert glömt nåt men kommer nog på det sen isåfall! här är lite av sakerna: 
 
 
tack för alla sakerna ni som läser 

min student

studenten! den blev failad och jag mådde skit hela dagen och natten med några minnesluckor och ångest. men idag mår jag bra och har firat med pizza, massor med smörgåstårta och soffläge heeela dagen.
 
 

1a Juni

Har blivit jätte tråkig på att blogga även fast jag har lust att skriva nånting. Igår beställde jag hem en så himla fin sängkappa och en sovrumslampa som kommer lyfta upp sovrummet mycket mer. Just nu trivs jag inte alls i sovrummet med hur det ser ut, orangea golv, slitna väggar och vi har bara en säng. Men på tisdag kommer sakerna och då blir det sakta men säkert snyggare. Nästa månad ska vi köpa en huvudgavel och vi har bestämt oss för vitt, dels därför vi köpte en så fin sängkappa :D
 
Sängkappa FairyGALLERI taklampa