Ett steg till eget företag

 
Efter jag jobbat klart på Garntorget har jag funderat på vad jag vill göra sen.. Det skulle vara kul att ha ett eget företag, typ en webbshop och då gäller det att komma på en bra idé som inte är så himla lik någonannans företag så att man inte kan köpa lika saker överallt.

En annan sak som är svår är at driva webbshop samtidigt som man ska fixa designen, ta hand om beställningar och ha en bra och proffsig kundtjänst. På Answeronline.se hittar man olika erbjudanden till företag som man kan köpa olika erbjudanden inom kundtjänst och växel. Det är ju bra om man är ny i företagsbranchen och vill testa på att ha en kundtjänst, då kan man använda olika erbudanden som gäller i t.ex. 3 månader och sen får man tacka ja eller nej med att fortsätta. På det sättet får man en blick över vad det kostar och om man tyckte det funkade lika bra som man ville :-)

Det finns många kända företag som är kund hos Answeronline och dem har funnits väldigt länge så dem har över 20 års erfarenhet om just detta ämnet.  Så om någon funderar på att skaffa en bra och proffsig kundtjänst så är detta ett bra tips till just det. 

Kommentarer
Clara Ljunggren

Åh vad kul jag skulle också vilja öppna något eget nån gång!

2014-07-14 @ 11:46:52
URL: http://sockerstis.blogg.se/
Clara Ljunggren

Åh vad kul jag skulle också vilja öppna något eget nån gång!

2014-07-14 @ 11:46:57
URL: http://sockerstis.blogg.se/

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback