yran

Resten av veckan är det yran och jag slår vad om att det knappt kommer att gå att sova på natten om man själv inte ska gå dit vi som bor mitt i stan. evelina ska sova här under yran så jag har sovsällskap hela veckan, det kommer bli kul :D får se om vi går på yran på lördagen eller hur det blir eller om vi sparar våra pengar och köper nåt annat......
 

Ny leksaks butik

Senare i år kommer det komma upp en ny webbshop som säljer leksaker och den kommer ni hitta på: http://www.leksaker.se och just nu vet man inte alls vad som kommer att säljas där men det finns lite text och info på sidan just nu. Det kommer vara vanligaste leksakerna men också bra priser som man inte hittar i vanliga butiker i stan. Om man tittar på kategorin http://www.leksaker.se/billiga-leksaker så får man iallafall en liten aning om vad som kommer finnas/deras ideér om vad dom vill sälja. 
 
Om jag skulle önska något så hoppas jag att det finns roliga saker som man kan köpa till mina småsyskon och dom gillar ju tåg, båtar, my little pony och lilla Maryam vet jag inte vad hon kommer att gilla men bebis tillbehör är ju alltid bra att kunna köpa på en sida för leksaker också. Om jag skulle äga webbshoppen så skulle jag göra en facebooksida där folk kan gilla, bjuda in massor med personer och ha bra bilder till hemsidan så det ser proffsigt ut. Jag hade sammarbetat med bra bloggar som har nytta av att samarbeta med en sån sida, t.ex. mamma bloggar & jag hade lagt ut banners för att sprida min sida. Kanske tävlingar i början också så folk får se vad som finns! =)
 
 
 

Senaste

Har inte mycket att blogga om, jobbar ju varje dag sen gör jag inte så mycket. Igår gick jag och Marcus och myste vid sjön , sen gick vi ut och åt middag och senare hade vi myskväll. Idag slutade jag 14 och gick ner till sjön med Marcus Erika & Mathias ,och stekte i olja och saltvatten (?erikas ide). Vi badade i Storsjön och åt sushi, och nu senare är jag barnvakt åt marre som nyss somnat.. 


känner mig sjuuk

ååh jag vill inte bli sjuk, min hals är helt igentäppt+ helt röd och äcklig, och jag kan knappt svälja något annat än det som går att dricka, jag har lock i öronen och nu på morgonen mådde jag illa och är trött av att göra något. hoppas det går över och får väl se hur det går att jobba ;( har sovit från 23-8,30 senaste dagarna och ändå inte känns mig utvilad..
 
 

4 årsjubileum

På onsdag har jag & marcus varit tillsammans i 4 år. Vi brukar oftast hitta på nåt extra skojj runt om då. Förra året var vi i grekland på ön Zakynthos.
året innan det var i i Side, Turikiet.
Och i år har vi inget planerat. Vi jobbar men är ledig på kvällen, vad tycker ni man ska hitta på för mysigt? :) Tycker det är roligt med traditioner när man hittar på något extra mysigt bara för att.
 
 

Ett steg till eget företag

 
Efter jag jobbat klart på Garntorget har jag funderat på vad jag vill göra sen.. Det skulle vara kul att ha ett eget företag, typ en webbshop och då gäller det att komma på en bra idé som inte är så himla lik någonannans företag så att man inte kan köpa lika saker överallt.

En annan sak som är svår är at driva webbshop samtidigt som man ska fixa designen, ta hand om beställningar och ha en bra och proffsig kundtjänst. På Answeronline.se hittar man olika erbjudanden till företag som man kan köpa olika erbjudanden inom kundtjänst och växel. Det är ju bra om man är ny i företagsbranchen och vill testa på att ha en kundtjänst, då kan man använda olika erbudanden som gäller i t.ex. 3 månader och sen får man tacka ja eller nej med att fortsätta. På det sättet får man en blick över vad det kostar och om man tyckte det funkade lika bra som man ville :-)

Det finns många kända företag som är kund hos Answeronline och dem har funnits väldigt länge så dem har över 20 års erfarenhet om just detta ämnet.  Så om någon funderar på att skaffa en bra och proffsig kundtjänst så är detta ett bra tips till just det. 

Tips till alla som håller på att ta körtkort.

 
 
Nu på sommaren är det som skönast att ha körkort, speciellt när man kan åka på längre turer typ härifrån till sundsvall eller bara kunna ta sig runt om i stan utan att ta buss eller fråga någon om skjuts. Marcus ska börja ta körtkort snart och eftersom jag inte haft körtkort så länge så får han övningsköra med någon annan.. Men hemma kan han ju träna på teorifrågor och man behöver ju inte använda körskolans hemsida för att klara provet. Det finns ju sidor på internet som man kan träna teorifrågor på och en av dom sidorna som är bra är korkortskolan.se där man betalar en viss summa (hur länge man vill ha sitt konto) och för t.ex. 3 månaders teoriplugg kostar det bara 279:- och det blir ju inte ens 100kr i månaden.
 
Så ni som vill börja plugga körkort hemma så använd den hemsidan, den är gjord tillsammans av trafiklärare och det finns förklaring till dom svårare frågorna så man ska förstå allt hemifrån :-)

Älskar värmen


Även fast jag jobbar hela dagarna älskar jag att det är så himla varmt. Bobby har badat i sjön flera dagar och man kan sitta ute på kvällen utan att frysa :-) igår satt jag, Marcus , Mathias och Tove på trerum och åt på uteserveringen vid 10 på kvällen och det brukar man ju inte kunna göra annars. Innan det kom pappa och alla dom och firade Marcus som fyllt år, visar senare vad vi fick av dom 😃


Islatte / frappe recept

Varje morgon dricker jag iskaffe och då har jag i 1dl starkt kaffe 1,5 dl mjölk, 2 tsk kaffe sirap valfri smak. Jag har testar vanilj, irish coffee och haselnöt och man kan köpa dom på maxi :-) sen massor med is! Om man orkar kan man skumma mjölk/ grädde och lägga till kolasås, men det gör jag aldrig till frukost. Då blir det mer som en frappe som också är mums!


finns det nåt sötare?

 
 
 

stockholm

har haft det riktigt skönt i Stockholm hos Eve, jag och Marcus åkte dit i torsdags och kom hem nu idag. Vi har shoppat, ätit hur mycket som helst, badat, varit på grönan, varit på bio m.m. :)