Tips om man ska börja spela på lotto

För er som gillar att spela på casino och andra spelsajter så har jag ett tips om en sida som är seriös och att man vet att man är säker och inte blir blåst. Eurojackpot är det senaste europeiska lotteriet som ger större vinster än vad ett nationellt lotteri gör och det är mycket större vinstchans än andra lotteri också! Det spelas online och man kan spela vart som helst ifrån Sverige, men innan man köper lotter till detta spel är det noga att ni verkligen vet att hemsidan ni köper ifrån har licens så ni får ut pengarna om ni skulle vinna. Ett tips är att följa allt som står på Euro-jackpot.org så att ni inte kommer in på massor med oseriösa sidor om ni är sugna på att spela och köpa lotter.

När ni väl har köpt en lott så använder ni er av en ”checker”, då kontrollerar man sin kupong här: 

http://www.euro-jackpot.org/se/checker/ för att se vinstresultat, det är såklart helt gratis att se om man vunnit + att det är lättsamt att man bara kan skriva in sitt lott nr och allt är klart sen :)

Såklart måste man vara minst 18 år gammal innan man ska börja spela på internet, som vanligt om man köper en lott i en butik alltså. Tänk också på att om ni skulle köpa en Eurojackpot kupong i något annat land än Sverige, typ Norge eller något så gäller endast vinsten i Norge och ni kan inte lösa in den i Sverige! Dragningarna för jackpot sker varje fredagskväll kl 19.00 :)

 

 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback