pearls

Jag älskar att köpa smycken, dock så ledsnar jag på nästan alla smycken jag har på engång. Om det är för plottrigt så tröttnar jag och tycker det är jätte häftigt och piffar upp en tröja t.ex. men sen tycker jag inte att det matchar till något och så ligger det kvar i min byrå som 100 andra så smycken som jag samlat på mig.

 Jag har några favoriter som jag tycker passar till allt oavsett om det är till vardags, fest eller någon fin middag så är det mina stora pärlörhängen! Jag har haft såna i flera år och jag ledsnar aldrig J Sen har jag ett jättefint äkta pärlhalsband som jag inte vågar eller vill använda för att det inte ska försvinna eller gå sönder. Det har jag ärvt från min gammelfarmor och det kan jag tänka mig att ha typ när jag ska gifta mig, kanske liknande pärlörhängen till, hihiJ för då tycker jag allt så vara jätte uppklätt och snyggt, allt ska matcha i vitt och bara vara allmänt fint! På tal om vad man kan använda det mer till så beställde jag ju en studentmössa här om dagen och det skulle ju passa perfekt till både balen och själva studentdagen också att ha fina pärlsmycken ;)

 Jag har iallafall hittat en sida som man får bra info om pärlsmycken, vad kan använda för olika sorters pärlor m.m och dem kommer inom kort börja sälja snygga kvalitet smycken som jag verkligen skulle vilja ha! Jag har kikar runt på bilderna på deras hemsida och det fanns verkligen mycket som är i min smak. Ni hittar smyckena på Mesenso.se och här är några av mina favoriter från sidan. 

 

 

Ps. Dem börjar sälja sina smycken om 41 dagar idag, det finns en nedräknare på startsidan!

 

 


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback