tapeter

Idag har vi fått snygga nya fönster här hemma! äntligen är det överstökat och det blev vita och fräsha :-) Nu är det fint i TV rummet med ljusa tapeter, nu skulle man vilja fixa i sovrummet med nya tapeter så ser det nästan ut som ett helt annar rum. Jag har tittat lite på tapeter på hemsidan Tapetorama.se och hittade massor med snygga olika som jag väljer mellan.. 
 
Här är lite av min stil som jag skulle vilja tapetsera om i sovrummet med, det ska vara ljust och se fräsht ut till alla möbler utan att man ska behöva matcha inredningen så mycket med tapeten. Men det här är ju kanske lite väl men drömma kan man ju göra :) :
Bedroomsweet nothings..ℐσυαήα
Jag skulle kunna tänka mig att ha bara helvitt också utan att ha fondvägg eller liknande. Jag gillar inte så mycket färg på tapeter för då lessnar jag direkt på hur rummet ser ut. Om ni också är sugna på att tapetsera om där hemma så finns det verkligen hur mycket olika tapeter som helst på tapetorama både enfärgade, mönstrade, äldre modeller från början av 1900-talet till helt nya och mordena stilar. Det är nordens största internetbutik för tapeter, och dem har funnits sedan 2001, så dem har koll på vad man vill ha och inte :)

Kommentarer
sofia

Vilka snygga!!

2014-12-12 @ 04:03:33
URL: http://byfia.com
A L I C E L A R S D O T T E R

Tack så jättemycket fina du!!! :)

2014-12-14 @ 15:13:43
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se
Beatrice Jakobsson - Julkalender

Gud vad snyggt!

2014-12-19 @ 21:26:48
URL: http://beattriicee.blogg.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback