Hemma hos mig

Såhär ser det ut hemma hos oss nu! ☺️ Bytt ut soffa och tv rumsbordet till mindre och nåt som inte drar åt sig hår och inte går att klösa på 😄älskar att göra om

Vi håller på att byta stil helt i TVrummet här hemma, älskar att fixa och hålla på. Nu väntar vi på några småsaker från MIO som ska komma, det lär väl ta hur länge som helst även fast det skulle kommit i måndags. Sen har vi tänk att åka på Ikea någon helg och köpa lite småsaker som golvlampa, filt, matta m.m..
 
Liten tjuvtitt hur det ser ut just nu :)
 

allsvenskan

Är det någon av mina läsare som är intresserad av sport? Just nu är det allsvenskan pågång och det står mellan AIK, Malmö FF och Elfsborg. Jag har ganska dålig koll på sånt men jag gissar på att AIK kommer att vinna denna gången! Om ni är intresserade av spel och läsa och få tips hur man ska tänka så finns det en bra hemsida om just sportsbetting där man får följa spelexperter och läsa deras spelförslag och så står det andra tips som kan vara bra att veta om just spelande. 
Getting in the spirit 🏈 #SB48

spara spara spara

 
Jag är en riktig sparare, oftast iallafall. Jag tycker först att om man skaffar barn att man ska sätta in minst någon hundring varje månad på deras sparkonto, tänk vad 100kr i månaden i 18 kan göra. Om man har mer pengar över tänk då 300 kr varje månad i 18 år. Då har man råd att ta körkort, köpa lägenhet eller något annat som man aldrig annars skulle kunna göra när man väl är vuxen och inte har jobb. Jag hade tur att ha ett sparkonto när jag fyllde 18 så blev mitt körtkort "gratis" + att jag hade mycket pengar över till att kunna fixa lite i lägenheten vi flyttat till och göra andra saker för det. 
 
Men sen tycker jag inte man själv ska spara fören man har ett jobb, jag skulle själv aldrig kunna bränna en hel lön bara sådär för att det är kul. Det första jag gör är att betala räkningar och sen lägger jag över allt utom kanske 2000:- på sparkontot. Sen tar jag därifrån när jag ska köpa saker som jag behöver/vill ha. Så har man råd att åka på resor och hitta på massor med roligt sen.
 

ledig mitt i veckan

igår var jag ledig och det var så skönt!! att vara ledig mitt i veckan gjorde mycket, fast jag ville helst vara ledig ännu längre haha :p Vi gick på stan och jag köpte nya byxor, sen fixade vi hemma så det blivit lite snyggare och gick på promenader med Bob. Sen på kvällen låg vi bara och såg paradise och myste med djuren
 
:) 

tröttast

haha ååh, dagen idag har börjat med att kliva upp 06;20 för då kunde inte karolina sova längre! men sen dess har vi tittat på monster high och ätit frukost tills hon blev hämtad. Men den som är bra med det är att vi inte är trött nu när vi väl ska gå och jobba.
 
Idag önskar jag att jag hade råd att köpa en bil nu! helst nyss. vill kunna åka och hitta på saker på helgerna, eller åka och hälsa på folk efter man jobbat utan att det ska ta en hel kväll för att ta buss.  När vi har sparat klart ska vi köpa en mini cooper :)
 

.

den här veckan har jag sålt jätte bra på garnis, mer än dubbla jämfört med senaste veckorna och det är roligt.  hoppas det blir mer och mer framöver. Ikväll ska Marcus lillasyster sova här, så ikväll ska vi fixa massa gotta och se film eller något.. vet inte ens vad man gillar för film när man är liten eller hur länge man är vaken? jaja :)
 

Saker jag vill göra just nu

* Åka utomlands, helst till New york(igen) eller typ maldiverna eller kap verde.
* Tapetsera i sovrummet och fixa till med sänggaveln vi beställt och lite annat smått :) denna på bilden: 
* Börja träna och gå ner och träna bort dom där 6 kilona jag gått upp....
 
*Skaffa ett jobb jag verkligen vill ha ´!
 
* Gå på badet med Marre (haha)
 

marreparre

Idag har jag haft finbesök av marre och hon var såhär söt :)
 
haha åå så jäkla söt ju! Såklart var mamma här också och vi åt middag och gick på en långpromenad innan hon gick hem.
 
 

nyklippt

 

hundmys

bobby gillar ju nästan ingen hund som inte är lika liten som han, men nu har fredrk & linnea skaffat sig en liten valp som kommer bli stor senare typ en labrador blandning tror jag det var? men nu gillar bobby henne iaf så det kommer bli roligt senare om dom är vänner när hon är vuxen :)