sommarväder

alltså jag älskar att det är så fint väder när jag är ledig :D igår var jag & marcus ute hela dagen, gick och köpte sushi och satt oss i en park, gick på promenader, åt mjukglass på torget... när det blev kallare så gick vi på bio kl 21 med mathias och tove och såg the other woman. Den var jätte bra!
 
Idag ska jag inviga att ha min nya maxiklänning från new york på mig :D (inte jobb klänning, haha) och så ska vi köpa lite tavlor och smågrejer på stan. Sen ikväll ska jag följa med och hämta eve på flyget och så ska vi åka till mamma och gosa med bebis. jag får inte nog av det :)
 

gosgosgos

idag efter jobbet har jag varit och myst med lilla gostjejen, så himla söööt är hon och blir gulligare och gulligare för varje dag! hon är så mjuk och len och har massa hår som är så fint ❤ tror hon kommer bli en knubbis om några veckor.
 
 
Är så himla nöjd med vår lägenhet också, jag är glad att vi har flyttat och har beställt massa mattor, gardiner m.m. som kommer på fredag så kommer lägga upp mer bilder när vi fått iordning i nästa rum. men nu ska jag gå och lägga mig med gos Bob istället! ful bild på mig men bobby var gullig iaf..
 
 

matplats

äntligen är jag nöjd med en del av lägenheten, matplatsen i köket! Sakta men säkert blir allt som jag vill ha det. 
 

bebis

äntligen börjar jag komma iordnig hemma och vi har fått bort och packat upp nästan alla kartonger och sopsäckar. Så det känns så himla skönt och jag trivs så sjukt bra att bo här! Både jag & marcus och våra djur tror jag mår bättre av att ha flyttat. Jag & fidd älskar badkaret iaf ^^.
Imorse kom mammas bebis 06:50 och hon ringde mig 7:04 och berättade att det var klart haha. så idag har jag bebismyst och ska åka på påskmiddag hos fammo med pappa och hans släkt.
har en video på bebis men fattar inte hur man lägger upp, den finns på min instagram @3mmapersson. 
 

dags för flytt!

idag ska vi börja flytta allt från den här lägenheten till den nya. haha usch vad jag är less på att flytta runt men tror jag kommer trivas så himla bra när allt är klart. Vi har mycket flytthjälp idag så förhoppningsvis går det fort även fast jag fortfarande känner mig febrig! Bobby har sovit hos mathias & tove så han slipper känna sig stressad & vara ivägen idag när det springer folk ut och in hela tiden, men findus kommer inte vara den lättaste att få tag på när vi ska sätta han i buren, han ligger i den annars när han inte behöver bara. 
 
 
 

febran

det visade sig att skakigheten och att jag var dötrött efter jag gymmat var för att jag börjat blivit sjuk!! :( mådde skit igår på jobbet, hade nog feber för kallsvettades, frös, kände mig svimmfärdig hela dagen. hade inte ens någon matlust (!)..  somnade runt 9 igårkväll och klev upp nu kl 8. tur jag hade lilla killen som myste med mig hela kvällen, marcus jobbade till 4 inatt. 
 
men idag känner jag mig redan bättre och hoppas på att det fortsätter så, imorgon ska vi ju börja flytta alla tunga saker och har inte tid att ligga hemma som en deg då. 
 

skakig

idag gymmade jag förförsta gången på typ 1-2 veckor och träna bara massa ryggövingar och nu är jag helt slut och skakis även fast jag inte ens var där 1 timme och det kändes så dåligt när jag var där :p fast det är nog mest för att jag har varit så jäkla trött den här veckan, har klivit upp vid 7-8 och varit på jobbet till lite efter 18.menmen! bättre än inget och kommer bli ännu mer tunga lyft på söndag för då är det dags för flytt ;)
 
 

så himla skönt!

Om nästan precis en månad sätts mina betyg som jag kommer ta studenten med. Jag har varit orolig att det ska vara skit betyg och kommer gå ut gymnasie utan bra betyg men igår tittade jag igenom betygen från 1an & 2an och det var faktiskt bra betyg för att vara jag. Har dom flesta C(vg), några D & E ett F (ig) och sen ett B. (nästan mvg). I 9an hade jag alla E tror jag.  Bara jag lämnar in alla uppgifter jag halkat efter i så kommer det lösa sig, jag har redan jobbat ikapp typ 5 stycken senaste månaden och sen är det typ bara gymnasiearbetet kvar sen KLART! så himla skönt och kommer inte fatta när det aldrig mer är skola igen. 
 
och för det tråkiga inlägget kan jag visa några bilder på bobby & hans kompis musse. Bobby var lite less på allt bus från musse när bilderna togs, han ville vara ifred men det ville inte musse, haha! 
 
 
 
 

work

igår hade vi en lång prov-dag på skolan, vi gjorde 4 st prov och alla var minst 5-6 sidor långa. men jag hoppas det gick bra och det känns skönt att bara lämna in alla uppgifter som ska vara inne innan maj och sen är allt klart!! kommer bli sjukt skönt :D idag ska jag jobba 10-15 på garnis och sen 16-22,15 på maxi och kommer vara trött när jag kommer hem!