Wordpress

är det bara jag som tycker att det är svårt med design och få till den snygg samtidigt som den är mobilanpassad? när jag hade en wordpressblogg förra året tyckte jag att det var riktigt svårt att få till designen som jag ville ha den och det blev nästan aldrig som jag tänkt mig. därför tänkte jag tipsa er om att Webbbyrå Stockholm säljer designer till hemsidor och det är blandannat populära webbshoppar, dejtingsajter osv som har beställt av dem. 
 
Så om ni funderar på att skaffa en hemsida så rekomenderar jag er att beställa en proffsig design som är stilren och ni bestämmer såklart hur den ska se ut :) Ett tips till den som vill ha en seriös och snygg hemsida. Om ni är nyfiken på hur deras tidigare designer till andra har sett ut så kika under "portfolio" så kommer många fina designer upp ^^.  Dessutom så håller dom inte bara på med design, utan webbutveckling och hjälper dig att hamna på toppen av olika sökmotorer m.m.

Kommentarer
♡ Hanna Andersson ♡

Sv: Jaha, men det är en säker sida att ge ut sitt kontonummer till då? Har du fått dina pengar?:)

2013-09-06 @ 15:04:59
URL: http://hannabieberandersson.blogg.se
Malin

har du fått mitt mail?

2013-09-06 @ 22:09:17
URL: http://nattstad.se/malinhellstr%C3%B6m
Jaqueline

Hej! Var med och tävla på min blogg där jag lottar ut ett presentkort från Gömda juveler. Läs mer på: http://jakiortegas.myshowroom.se/var-med-och-tavla/


Lycka till! Kram.

2013-09-11 @ 15:54:42

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback