Res till Guadeloupe,en fransk/karibisk ö

 
 
Jag älskar att resa  och planerar hela tiden att åka iväg någonstans, nu har jag blivit sugen på att åka på semester till ett varmt, härligt ställe med fina stränder och god mat. Det är en lyxig karibisk Ö som heter Guadeloupe och det finns massor av roliga saker att hitta på där. 

I Guadalpupe bor det ungefär 400 000 människor och är alltså en ganska liten Ö, dem pratar franska där så man kan tro att den ligger i frankrike men egentligen så ligger den faktiskt i Västindien! Där är det ju riktigt varmt och därför är det ett perfekt resemål för den som gillar sol & badsemester och att ligga och njuta i värmen.

Om ni själva blir sugna på att titta på resor och läsa mer om dem lyxiga öarna hittar ni både bilder och annat som är värt att se på Atout France -> denna sidan och det är dom som har all info om ön.  Jag gissar säkert på att ni blir dom första som kommer resa dit av dem ni känner, jag hade aldrig hörtalas om att åka till denna ön innan, därför känns det extra roligt om man skulle åka dit nu innan det blir så vanligt som vissa ställen har blivit. 

Lite bilder från ön och vad man kan göra:  
Testa på surfning i havet.
Bada på dom fina stränderna.
 
Åka båt runt öar.
 
 
 

Kommentarer
Terese Brodin

Fina bilder :)
Allt bra?

2013-09-19 @ 09:46:31
URL: http://tossis.blogg.se/
felicia

härligt det ser ut :D

2013-09-19 @ 10:49:19
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Sofia - Lever drömmen i LA

ser sjukt skönt ut :D

2013-09-19 @ 19:57:57
URL: http://byfia.com

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback