vill resa!!

gaaah jag vill verkligen åka utomlands nu!! men synd att det bara är typ thailand och sånnaländer som är så himla dyra att åka till som är varma nu på vintern.. jag och marcus funderar på att åka på sportlovet, eftersom jag ska jobba i ett helt år efter studenten och kommer inte ha någon semester fören året efter jag gått ut skolan alltså. 

annars skulle jag gära åka till något klassisk ställe som det är varmt till på sommaren, ungefär som vi gjort senaste åren till turkiet, grekland osv.. men jag hittade ett jättefint hotell i Palma så jag blev sugen på att åka dit :D det är alltså Palma de Mallorca och ligger i spanien, jag har kanske flera läsare som varit där? Jag har själv varit i spanien fast inte just där.. 

Ett hotell som verkar bra att boka är ett som heter hotell Tryp och är ett fyr stjärnigt hotell och har över 380 rum och gör det till ett av stans största hotell. Det ligger alldeles vid stranden och det är verkligen superfräsha rum där! älskar att resa, speciellt när det är fint där man bor, trots att man inte är på rummet speciellt mycket mer än när man sover. 
bilder från hotellet, Tryp Palma Bellver Hotel
 

Sen finns det ett gratis gym för dom som vill träna på semestern, (inget för mig, hihi) frukostbuffé alla dagar, nära till centrum(viktigt för mig! vill kunna shoppa utan att behöva åka långt). Om ni skulle vara intresserad av att åka eller läsa om hotellet, eller någon av alla de andra hotellen som finns på sidan så klicka bara på länken där uppe! eller har jag någon läsare som varit på det hotellet, hur var det? Bättre eller sämre än vad du förväntat dig? :) jag skulle lätt vilja boka det och komma ifrån snön som redan är här nu! :(

Kommentarer
Jennifer

Nu i november åker jag till kanarie öarna, det är typ det som funkar när det börjar bli vinter här :) men mallorca är super fint! :)

2013-10-19 @ 10:46:43
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback